2777
2789
عنوان

کسایی که مشکل روانی دارن یا افسردگی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 40 پست
ولی میدونستی انرژی خیلی خوبی داری؟نمیدونم کسی اینو بهت گفته تاحالا؟منانرژی ادما رو حس میکنم حس خوبی ...

مرسیییی

کسی نمیپرسه چیه راز بوی گندت اگه گند نباشی هم غم میریزن تو قلبت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمان وسواس چیه؟

روانشناس که من فقط یه بار رفتم و اشتباه کردم که یه بار رفتم واسه همین هر کدوم که بعد یه مدت تموم میشد به شکل دیگه ای بازم واسم شروع میشد مثلا اولش همه چیو میشستم تموم شد بعدش هبه شکل دیگه اومد سراغم مثلا همش فکر میکردم در یخچالو نبستم یا در خونه و خیلی سخت بود هر کدوم ولی اگه درست میرفتم روانشناس همه چی خوب میشد

وسواس بودن بدترین چیزه منم از نوع خیلی داغونش بودم دیگه ولی خب اگه بگم الان که ازش گذشتم میگم که ایول همچین بدم نبود باورتون میشه؟ البته به جز این کروناعه لعنتی انقدر الکل استفاده گردم دیگه بوی الکل میاد فرار میکنم

سلام 

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭