2777
2789
عنوان

روانشناس کودک

313 بازدید | 21 پست

سلام

بچه ها تا حالا خودتون یا اطرافیانتون کودکتون رو برای مشاوره پیش روانشناس بردین؟

دختر من 2سال ونیمشه خیلی لجبازه و بینهایت گریه میکنه

بنظرتون تاثیر داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال

وقتی بهش توجه میکنی با ارمش باهاش حرف میزنی پارک میبری براش خوراکی میخری و اهنگ میذاری باهاش میرقصی. دالی بازی یا توپ بازی میکنی باهاش

بازم گریه میکنع؟اگه نه که فقط بیشتر براش وقت بذار ازالان دنبال این چیزا برا بچه نباش

سلام.

بله بردم با اینکه خودم درمانگرم اما حوزه کودک‌ کار نمیکنم.

یکجا بردم یک عده بی سواد دوره هم جمع شده بودن اول چیزی از شغلم نگفتم تا بینم چی میگن بعد که کارتمو دادم و گفتم این چیزارو بر چه اساسی میگید الکی گفتن ما فهمیدیم خواستیم تستت کنیم!!!👀

مرکز دیگه ای بردم عالی بود و سریع نتیجه گرفتم

💕

بچه من دوسالشه خیلیییی وحشتناک لجباز و خود رای شده بود و گریه های الکی داشت سز هر چیزی از پوشک عوض کردن تا بازی و بیرون رفتن داستان داشتیم 

یه مدت خیلی خیلی بهش توجه و محبت نشون دادم اصلا عصبانی نشدم داد نزدم و کاملا باهاش راه اومدم الان خیلی بهتر شده 

نه اون زمان خوبه ولی یه ساعت بعدش دوباره شرو میکنه

فقط حوصله اش سر میره 

بچه های ما انرژی نمیسوزنن که به موقع بخوابن 

سرگرم باشن 

تنهان 

تو خونه تو اپارتمان اسیرن 

بیشتر ببرش بیرون سن کنجکاویشه 

سن دو و نیم تا سه سالگی بوه داعم دلش میخاد بیرون و گردش باشه

یهو از سه سالگی به بعد عاقلترو پخته تر و فهمیده تر میشه

سلام. بله بردم با اینکه خودم درمانگرم اما حوزه کودک‌ کار نمیکنم. یکجا بردم یک عده بی سواد دوره هم ...

پس منم حتما میبرمش دعا کنید برام نتیجه بگیرم

یه دختر کوچیک تر هم دارم 6ماهشه واقعا نمیکشم هیچی برام نمونده

بچه من دوسالشه خیلیییی وحشتناک لجباز و خود رای شده بود و گریه های الکی داشت سز هر چیزی از پوشک عوض ک ...

من یه دختر6 ماهه هم دارم

خیلی سختمه

مخصوصا ک اطرافیان میگن تو بد تربیتش کردی

پس منم حتما میبرمش دعا کنید برام نتیجه بگیرم یه دختر کوچیک تر هم دارم 6ماهشه واقعا نمیکشم هیچی برام ...

عزیزم ۷۰ درصدش به خاطر بچه دوم هست.

خدا برات حفظشون کنه واقها بچه شیر به شیر خیلی اثر بدی روی بچه اول میزاره

💕