2777
2789
عنوان

دردودل

94 بازدید | 11 پست

فقط صرفا برای دردو دل میزارم😔من یه رفيقي دارم پنج ساله باهم دوستیم اوتقدر دوسش دارم وهنوز دارم کسی باورش نمیشه فقط این اواخر خیلی بهم بدی کرد😔درسته دوستش داشتم ولی واقعا باعث بهم خوردن زندگیم میشد کارایی میکرد واقعا دلمو میشکست با پیح فیک به یکی از اشناهامون پیام داد اینستا فحش داد با اسم من تازه خودشم طلبکاره بهشم گفتم خیلی ازت ناراحت شدم میگه مگه اون خره کیه تو حساسی بیماری یا اعتقاداته منو مسخره میکنه شب قدر براش کلی دعا کردم بعد اون بهم پیام داد امل جوگیر بخدا دلم شکست اینقدر گریه کردم یا یکسری رفتیم بیرون بازار گفتم بیا عکس بگیریم یه نگاه تحقیر امیز بهم انداخت گفت خجالت بکش تو چادری هستی یا خونشون که رفتم به همسایشون سلام دادم میگه چرا سلام دادی طفلک ببین چقذ ازت ترسیده صورتت که دیده نمیشه حجابم داری مثه املا بخدا من خودم شوخ طبع هستم جنبم بالاس ولی دیگه از حد گذروند بنظره من تو زندگیت هرچقدرم طرف برات عزیز باشه ولی رابطه باهاش زندگیتو خدشع دار کنه باید حذفش کنی کاره من درست بوده؟ حالم خیلی بده دلم براش تنگ شده دلم خیلی پر بود😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاری کردی  چند وقت ناراحت باشی بهتر از اینه همیشه ناراحت باشی  یه دوست دیگه جایگزین ...

دقیقا درسته حرفت ادمای منفیو باید حذف کرد هرچقدرم دوستشون داشته باشی

دوسته واقعی به اونی میگن تو همه جای زنذویت پشتت باشه این دوستت نیسته اینجور که نوشتی انگار دشمنته ولش کن بزار بره با کسایی که مثه خودشن اینجوریربیشتر انگار خدش میاد بهش مطمع باش ادمای خوبی سرراهت قرار میگیرن

دوسته واقعی به اونی میگن تو همه جای زنذویت پشتت باشه این دوستت نیسته اینجور که نوشتی انگار دشمنته ول ...

مشکله اصلیم اینه رفتو امد خانوادگی داشتیم مامانش دوسته مامانمه خیلی سخته🤦‍♀️