2777
2789
عنوان

برنمیگرده که

96 بازدید | 15 پست

هر چقدرم فاتحه و قران برای بابام بخونم برنمیگرده که؛ آروم هم نمیشم با خوندنش😢 روانشناس و مشاور هم همینطور.. حرفای چرت و تکراری و کلیشه ای میزنن همشون..

پنج ماهه دیگه صداشو نشنیدم ندیدمش دلتنگشم. همش جلوی چشمامه باورم نمیشه دیگه هیچوقت نمیبینمش..

خیلی سخته برام که دیگه به تاریخ پیوست و دیگه تا میلیاردها سالم بگذره از الان دیگه زیر خاک رفته😔

دارم دیوونه میشم با اینفکرا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا رحمتش کنه و روحش شاد باشه

منم 10 سالگی پدرمو از دست دادم و تو اوج دوره ی بلوغ و نیاز به بابام تنها شدم 

حکمتی تو کار هست همیشه، خدا پدرمو ازم گرفت ولی مامانم مثل شیر بالا سرمه

اگه بابامو ازم گرفته ولی خیلی جاها تنهام نذاشته و جایی که انتظارشو نداشتم کمکم کرده 

منو تو غمت شریک بدون  و مطمئن باش خدا صبر میده بهت و جایی که فکرشو نکنی پشتتو داره 😍

عزیزم ایمانتو قوی کن بابات جایی نرفته وارد بعد دبگری شده که اونجا نیازی به جسم مادی نداره بابات نمرده تازه زنده شده و در اینده ملاقاتش میکنی بهت قول میدم اینو خوشحال باش لطفا همه مون همو پیدا میکنیم اونجا تو یه شرابط خیلی عالی تر 

که چی بشه اینارو میخونم وقتی زیرخاک داره استخون هاشم پودر میشه😭 من خودِ بابامو میخوام😔😔

قدر اونایی ک هستن بدون الانو قدر ندونی همه رفتنی ایم

دیستون مه چم خمارا😍سیاهی جته چمانا🤤گردیتم به نکابا👑برتا همه دلارا🥰یادان تی منا جور کو🤤چرسی و شرابیه🥂گپ کن تو گومن شیدا🥺بوتون من موالیه💔زندا وتیا سوهتون😙با خاطرا تی سبنا✌🏻اینکه ستم گومن نکورته بوتگون من حیران😔هر شب من ارسره تون🙂شیدا من پا تبه تون🤕گوآیی غم و دردانا♡زندا وتی من سوهتون🤩دل صاف بوانتن تگالان🤍سهراب زاهدانیه💚دردان دله مه بازن در زندگانیه🙃سوهتون وتی رویاوا😪بیا بر وتی خیالان😓پروشته همه دلارا😥ما چویه دا بربادان😢وافا گو کس مکن تو♥کس تا ترا وفا نه😊بره تی جوانیه تا😒کس تا ترا پروا نه😏تمام زندگیمه✨بر باد خاطراتن🙂💔جوانی هم مه سوهتا چون مایدا تباهن🖤دل صاف بوان گو دردان🙃ممادره تی ارسان�سوهته وتی دلارا🌠پاظالمن دوستا💔یادان تی منا جور کو🤤چرسی و شرابیه🥂گپ کن تو گومن شیدا🥺بوتون من موالیه😪تمام گو شاعری مه😊گو درد و تی غمانا😢بیا تو مکن سزائی یادانه تا وتیا😘
عزیزم تسلیت میگم  حق داری یه دوره ی سوگ را بگذرونی و غمگین باشی،خدا صبرت بده روحشون شاد

دوره ی سوگ و اینا بنظرم الکیه. اخه مگه هویج خاک میکنه ادم که بخواد با گذروندن دوره ی سوگ دیگه غمگین نباشیم؟😢

غم و دلتنگی و جای خالی عزیزترین کست یه چیز ابدیه. دوره سوگ چیه که همه میگن اخه...

مثلا بمن اوایل میگفتن زمان بگذره روز به روز بهتر میشی ولی من روز به روز بدترم و تازه میفهمم چه اتفاقی افتاده

دوره ی سوگ و اینا بنظرم الکیه. اخه مگه هویج خاک میکنه ادم که بخواد با گذروندن دوره ی سوگ دیگه غمگین ...

دوره ی سوگ دوره ای هست که تو باید حسابی گریه کنی و افسرده باشی 

جای خالی پدرت تا زنده ای هست،ولی بعد یکی دوسال این دوره میگذره و کمتر گریه می‌کنی 

عزیزم تسلیت میگم  حق داری یه دوره ی سوگ را بگذرونی و غمگین باشی،خدا صبرت بده روحشون شاد

ممنون عزیزم.

ببخشید یکم تند نوشتم؛ چون یه غم و ناراحتی و جای خالی و خلا نبودن عزیزت یه چیزیه که همیشگیه.

نمیدونم چرا سریع میگن دوره ی سوگ. اصلا ربطی نداره؛ یه داغ اثرش همیشه میمونه. بنظر من باید این کلمات تو روانشناسی حذف بشن. برای من که هیچ واقعیتی نداشت

ممنون عزیزم. ببخشید یکم تند نوشتم؛ چون یه غم و ناراحتی و جای خالی و خلا نبودن عزیزت یه چیزیه که همی ...

خواهش عزیزم

من تند نخوندم 

یه غم های تو زندگی پیش میاد ،اینقدر زخم میزنه که باید تا مدت ها باهاش بمونیم ،شاید زخم خوب بشه ،ولی کاش هست و قرار نیست انکارش کنیم

دوره ی سوگ دوره ای هست که تو باید حسابی گریه کنی و افسرده باشی  جای خالی پدرت تا زنده ای هست،و ...

من اتفاقا اصلا گریه نمیکنم. گریه ام نمیگیره. روز اولم همینجوری بودم. ولی از ته دلم تاسف و حسرت دارم. افسرده ی گوشه گیر هم نشدم. و خیلی راحت تو مراسم ختمش اومدم. ولی از درونم خیلی غصه دارم برای بابام که دیگه نیست و زود از دنیا رفت و به تاریخ پبوست.

بیشتر از اینکه دلتنگش باشم از اینکه دیگه تموم شد و به تاریخ پیوست عصبی میشم.

اینچیزا هیچکدوم ربطی به دوره سوگ نداره. ولی مشاورا از عمون اول اینو میگن و میگفتن روز به روز بهتری ولی من روز به روز حسرت و ناراحتیم برای تموم شدنش بیشتره. چه الان چه چند سال بعد

قدر اونایی ک هستن بدون الانو قدر ندونی همه رفتنی ایم

اونا که بحثش جداست. ولی مگه میشه که ادم عزیز دل دیگشو یادش بره و مثل قبلنا که همه بودن باشه؟

حتی ادم یدونه از عروسک یا یدونه از استکانای خوشکلی که دوست داشته هم کم بشه همیشه خلاشو حس میکنه چه برسه عزیزشو

خدا رحمتش کنه و روحش شاد باشه منم 10 سالگی پدرمو از دست دادم و تو اوج دوره ی بلوغ و نیاز به بابام ت ...

خدارحمتشون کنه. و مادرتو برات حفظ کنه.

میترسم که نکنه اون دنیایی هم نباشه و پوچ شده باشه😢

اخه نه توی خوابم میاد نه حسش کردم تو اینمدت😔

عزیزم ایمانتو قوی کن بابات جایی نرفته وارد بعد دبگری شده که اونجا نیازی به جسم مادی نداره بابات نمرد ...

اخه میگن اون دنیا دیگه هر کسی دنبال کارای خودشه و فقط شاید موقع مرگ به استقبالمون بیاد؛ فقط در همین حد.

بعدشم من الان هیچوقت خوابشو ندیدم و حسش نکردم تو اینمدت. میترسم که نکنه پوچ شده باشه و بعد مرگ خبری نباشه

اخه میگن اون دنیا دیگه هر کسی دنبال کارای خودشه و فقط شاید موقع مرگ به استقبالمون بیاد؛ فقط در همین ...

نه عزیزم همه دور هم جمع میشن باز مگه میشه خالقی به این عظمت دنیارو بیهوده خلق کرده باشه بدون نتیجه مطمن باشید ابدیت وجود داره لطفا برای پدرتون فقط دعا کنید و‌خیرات کنین بیقراری نکنین‌که روحش بتونه از بابت شما خیالش راحت بشه و‌به ارامش برسه