2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 63 پست
هیچ مشکلی نداشته کاملا سالم بوده بعد واکسن خون لخته شده و سکته قلبی کرد متاسفانه

چقدر بد واقعا متاسفم خدارحمتش کنه.خدایابه امام حسین قسمت میدم این مریضی رو ریشه کن کن.بهمون رحم کن امیدمون فقط به خودته😞😭

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره منو هیچی نشد😔 ولی خفیفشم ازار میده بدجور

والا چند روزه سرم یه کوچولو درد میکنه گلابه به روتون اسهال یه کوچولو دارم هفته پیش از شدت لرز یه شب از خواب پاشدم روز بعدش تبم یک درجه رفته بود بالا کلا علائمم شبیه به علائمی هست که میگن الان بعداز یکهفته نباید بیشتر میشد؟😥 ممکنه کسی در همین حد بگیره و ردش بکنه؟همش میترسم برم دکتر حداقل یه تست بدم میگم نکنه ندارم برم اونجا بگیرم

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
والا چند روزه سرم یه کوچولو درد میکنه گلابه به روتون اسهال یه کوچولو دارم هفته پیش از شدت لرز یه شب ...

منم حالتام همین بود هفته دوم بیحالی شدیدپام سست میشد اصلا نمیتونستم غذا بپزم افتاده بودم نون خالی میخوردم و قرصارو اگه هفته دومم رد کنی همینجورس انشالله تمومه

ولی من عوارضش هنوز 35 روزه اذیتم میکنخ