نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 عنوان التماس دعا 23 بازدید | 2 پست تورو خدا واسه سلامتی مریضا دعاکنیدواسه سلامتی گل منم دعاکنیدبعدمسمومیت هنوزکامل خوب نشده بیحاله وغذانمیخوره معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم 1400/06/16 | 01:04 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهی_خردادی عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 764 میشه برای سلامتی پدر من هم صلوات بفرستید ممنونم ازتون یک دنیا❤️
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 میشه برای سلامتی پدر من هم صلوات بفرستید ممنونم ازتون یک دنیا❤️ حتما گلم انشالله همیشه سالم باشن وسایه اشون بالاسرتون باشه معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم