2821
2789
عنوان

منظورش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 44 پست
خب همین دیگه کنکور موفق بشی واست بنر میزنه فلانی قبول شدنت مبارک

اها اخه میدونی این کلا خیلی رفتاراش متضاده یهو میزنه تو برجکت یهو میگه گلم😐 من نمیفهمم اصلا تجربه ندارم با اقا حرف زده باشم این تمام محاسباتمو بهم ریخته

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی موفق بشی انشالله موفقیتتو توی بنر تبریک بگم 

کلا رفتارش خیلی متضاده من نمیفهمم یبار خوبه یبارم خودشو میگیره😑

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

فکر کردم تهدیدت کرده😅

😂😂😂کاری نکردم🥺ولی نمیفهممشم😟

اها اخه میدونی این کلا خیلی رفتاراش متضاده یهو میزنه تو برجکت یهو میگه گلم😐 من نمیفهمم اصلا تجربه ن ...

مودی طوره🤣بهت پیشنهاد میکنم همین الان کات کن

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
تابلوعه دیگه پرسیدن نداره😂فاتحه مع الصلوات🖤

خیلی جوونم😂😂😂داشت درمورد موفقیت در نتایج صحبت میکرد بچه ها میگن منظوررش اون بوده😂

اگه باهم خوب بودید یعنی معروفت میکنم  اگه بد یعنی ابروتو میبرم تابلوت میکنم

یبار باهام خیلی خوبه یبارم سنگین میشه😑😑😑😑

😂😂😂کاری نکردم🥺ولی نمیفهممشم😟

بعضیا پیچیده ن زیاد سخت نگیر

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مودی طوره🤣بهت پیشنهاد میکنم همین الان کات کن

خیلی سرش شلوغه میشه بخاطر اون باشه این رفتارش؟

بعضیا پیچیده ن زیاد سخت نگیر

خیلییییی😑😑خسته میکنن ادمو

ادبیاتش جالب نبود یه جوریه به دل نمیشینه🤒

اره کلا منم نمیفهممش😑😑