2821
2789
عنوان

منظورش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 44 پست
فکر کنم منظور این باشه فوت کنی بنرت رو بزنن۰🤐🤐🤐

هنوز جوونم😂برم بگم خودت بمیری.

موفقیت کنکور داشت حرف میزد

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داشت درمورد موفقیتم حرف میزد😑

میخواست پیج اینستاتو تبلیغ کنه که پیشرفت کنی

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
یعنی مثل اعلامیه بچسبونت رو دیوار🤕

😂هنوز جوونم اذر جون داشت واسه اومدن نتایج باهام حرف میزد

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

هنوز جوونم😂برم بگم خودت بمیری. موفقیت کنکور داشت حرف میزد

خب همین دیگه کنکور موفق بشی واست بنر میزنه فلانی قبول شدنت مبارک

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
تو اینستا؟تبادل پیج

نه نه داشت درمورد کنکور حرف میزد یهو گفت بنرت کنم😐

نه نه داشت درمورد کنکور حرف میزد یهو گفت بنرت کنم😐

یعنی موفق بشی انشالله موفقیتتو توی بنر تبریک بگم 

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
فکر کنم منظور خوبی نداره یعنی خدای نکرده مرده باشی بنرتو بزنه😬😬

برم بگم خودت بمیری😂😂😂

😂هنوز جوونم اذر جون داشت واسه اومدن نتایج باهام حرف میزد

فکر کردم تهدیدت کرده😅

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
وا مربوط به اینستاس نه اعلامیه مرگ دور از جون

اخه اینستا ندارم داشت درمورد موفقیت حرف میزد😟

نع بابا  یا من منحرف یا اون منظورش یچی دیگه بوده

یعنی چی خب😂😂

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

یک سوال

1380___amir______ | 14 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز