2789
عنوان

کرونا دلتا

112 بازدید | 13 پست

۱۷روز از کرونا گرفتنم میگذره اماهنوز اسهال وتک سرفه دارم یعنی هنوز خوب نشدم چون مدت قرنطینه دکتر گفت تا ۲۱روزه  یعنی اگه تا چهارروز دیگه اسهال و سرفم خوب نشد بازم باید قرنطینه بمونم؟؟؟؟

من که بعد از ۵۰ روز هنوز دلم نمیاد برم پیش مامان و بابام

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تو مایعات میوه و سبزیجات زیاد مصرف کن.. بعدشم تا همون 21 روز ک دکتر گفته قرنطینه بمون ولی اگ احساس درد ضعیف یا هرچی اذیتت کرد به پزشک مراجعه کن! ان شاءالله ک زود سلامتیتو بدست میاری 

اسهال خطرناکه حتما برو دکتر ولی تک سرفه شاید تا روز بیستم یا چندروز بعدشم بمونه من اخرش باالر گارد سرفه م خوب شد البته برای خانم باردار ممنوعه فکر می کنم دیگه تنها چیزی که برام تا روز بیست وچهار مونوپد سرگیجه بود که روز بیست وپنجم صبح اولین بار بدون سر گیجه بلند شدم

منم امروز دوباره رفتم دکتر روز ۲۷ ولی خلط گلو آزارم میده دکتر گفت تا دوماه داشتن علائم طبیعیه..و بهتره شما دو هفته بعد از تموم شدن علائم قرنطینه باشی چون این ویروس ناشناخته ست و نمیشه به طور قطعی نظر داد

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
وای نه‌من دلم خیلی تنگه دارم می‌میرم از دلتنگی

چی میگی اسی خیلی خطرناکه حتی اگ هیچ علائمی نداشته باشی تا 21 روز میتونی انتقالش بدی!!!! تحت هرشرایطی چ خوب بودی چ نبودی توی خونت بشین انتقالش نده لطفا خدایی نکرده یکی بگیره زنده نمونه خونش گردنته:/

خیلی خسته شدم نزدیک سه هفته س ازخونه نزدم بیرون دخترم دیوونم کرده همش بهونه میگیره میخواد بره بیرون خونمو تو شیشه کرده بخدا خیلی اذیتم ازدست خودشو نق زدنش خونمون اپارتمانیه حیاط هم نداریم بره بیرون

ان شاءالله که خدا حفظشون کنه..کار خیلی خیلی خوبی کردین :*

مرسی عزیزم همچنین پدر و مادر شما رو🌹🙏

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
خیلی خسته شدم نزدیک سه هفته س ازخونه نزدم بیرون دخترم دیوونم کرده همش بهونه میگیره میخواد بره بیرون ...

ببرش پارک ولی نزار اونجا هم نزدیک کسی بشه خودت باهاش بازی کن .. حواستون باشه که ماسک بزنید و ماسک یا دستمال یا هرچی که دارید و ممکنه ویروس روش باشه اگه خاستید بنذازید حتما توی سطل اشغال باشه..