راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
از لحاظ روحی نیاز دارم یکی چن میلیارد پول بریزه حسابم
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
اسی میشه یه کمکی بکنی بهم تو نمبربوک داری؟ اگه نه میشه دانلود کنی؟ کار واجبی دارم خودم نمیتونم وارد بشم
یه دختر خوشگل و مثبت I am most sad happy girl on the earth � 🌏 i am dominant in language english and french and farsi✅✔ میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃 دوستدار های ابدی A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم
برنامه برای تشخیص این از شماره تلفن و پیدا کردن شماره تلفن هست
یه دختر خوشگل و مثبت I am most sad happy girl on the earth � 🌏 i am dominant in language english and french and farsi✅✔ میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃 دوستدار های ابدی A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم