2777
2789
عنوان

به نظرتون.......

98 بازدید | 10 پست

یه اقا پسری بودن فامیله و اشنا هستیم یه مدت باهام صحبت میکرد و خیلی باهام اوکی بود و مطابق رفتاراشون و اینا مشخص شد علاقه ای به من داره ولی خودش هیچ حرفی نزد و من از اطرافیانش فهمیدم

باهام خیلی اوکی و صمیمی بود حتی من چند روز انلاین نشدم دقیق میدونست چن روزه نیستم بعد بهم گفت حواسم بهت بوده ولی امروز که اومد  خیلی بی دلیلل ررررسمی صحبت میکرد

واقعا گیجم نمیفهمم چرا یه دفعه مدل صحبت کردنش عوض شد

نظری دارین بگین  

رل زد☹

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه همکلاسی دارم داخل کلاس کنکور باهاش آشنا شدم

بعضی وقتا بهش میگم تو،بعضی وقتی شما

دلیل خاصی هم ندارم😁

شاید چون یمدت باهاش نحرفیدی ایطور شد

باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉
نه اهل دختر و رل اینا نیست اصلاا ولی خب ما هم با هم دوست چیزی نبودیم فقط میخواستن ابان بیان خونمون ک ...

ولش شاید حالش خوش نبودع

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
منم یه همکلاسی دارم داخل کلاس کنکور باهاش آشنا شدم بعضی وقتا بهش میگم تو،بعضی وقتی شما دلیل خاصی ه ...

شاید 

همیشه شب بخیر میگه بعد میخوایه بعد دیشب هیچی نگفت منم یک اینا گفتم شب بخیر که بدونه خوابیدم پیام نده بعد اون خوابش گرفته بود صبح بیدار شد گفت سلام صبح بخیر منم جواب ندادم دیگه از بعدش هیچییی نگفتتت اصلا صحبت نکرد باهام یعنی ناراحت شده که اینجوری حرف زد؟؟😐