2777
2789
عنوان

چقد منت میذارن

136 بازدید | 14 پست

هم شوهرم هم مادرشوهر و اگه بدونن بهشون احتیاج داری چقدر سرت منت میذارن. آخرش هم معلوم نیست اون کار رو برات انجام بدم یا نه. من معلم هستم برای اول مهر شاید مجبور بشم چند روز بچه مو بدم به مادرشوهر و نگه داره از الان قهر و آشتی و ناز. برای سر کار ماشین نیاز دارم ماشینی که قراره خودم پولشو بدم شوهرم فقط برای پیدا کردن و خریدنش هی گفتن و پس گفتن تو دعوا و ...

منم انرژی این بچه بازیا رو ندارم. خسته م. چه باید کرد با آدمای منت گذار

وای آجی ها😌🥳همین الان برنده ی یه تومن بانی مدشدم😌🥳نیت کردم به شماهم بگم برین بازی فقط تا۱۲شب هست ...

کوفت آجی ها زهر مارررر 

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به بلوغ نرسیدن جفتشون 

همسرت وظیفش 

ولی برا همون چندروز پول بده مادرشوهرت 

حتما راجب زندگیت با مشاور حرف بزن 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
وای آجی ها😌🥳همین الان برنده ی یه تومن بانی مدشدم😌🥳نیت کردم به شماهم بگم برین بازی فقط تا۱۲شب هست ...

خدا ازتون نگذره من یه بار یه سال پیش زدم هنوزم اس ام اسای مسخره ش میاد هرچی هم بلاک میکنم یه شماره جدید رو میکنن کثافتا

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

اسی جون انشالله تا اون موقع کرونا میره میذاریش مهد بی منت

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
ای بابا انقدر بدم میاد منت میزارن بیا بچه هاتو بزار پیش من دواغشون بسوزه 😐😐😂😂😂

آدمای منت گذار رو باید چی کارشون کرد؟ به نظر من سگگگگگگ محل. ولی گاهی اعصابم نمی کشه

برادرشوهرمن خدانکنه کاری واسه ادم انجام بده یجوری رفتارمیکنه همش به شوهرم میگم ازش کمک نخواه یامزدشوبده خواهشن

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
آدمای منت گذار رو باید چی کارشون کرد؟ به نظر من سگگگگگگ محل. ولی گاهی اعصابم نمی کشه

همسرت که میگه نیشخند بزن بگو وظیفه ات بوده 

برای بچه ات هم با یه پرستار صحبت کن 

belfijoon هستم