2777
2789
عنوان

چیکارکنم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 28 پست

ممکنه مشکل از هورمون هات باشه جانم 

ولی خب کلا پادکست های ارامش بخش گوش بده 

کتاب بخون 

ورزش کن 

اگر نقاشی، عکاسی و اینا رو دوست داری امتحانشون کن

کارایی کن که روحت جلا پیدا کنه و سرحال و تازه بشه💖 

📍جز درآوردن زبان کاش شما را هنر دیگری نیز بود! 🌘زخم بر تنِ «ایران» می‌زنند؛ ما که از شکوهِ آن روز آگاهیم، از درد به خود می‌پیچیم... 💜چشم به آتش وسط خیمه دوخت و گفت: میدانی که من چه کسی را توی دنیا از همه بیشتر دوست دارم؟ با خواب‌آلودگی گفتم: من را؟ با لبخند گفت: قبل از تو!.. شانه هایم را بالا انداختم و او زمزمه کرد: خدا را! (پارسیان و من_آرمان آرین) 💎مشکل از آدمها و این همه واژه که ساختند نیست، بعضی حرفها که خیال میکنیم گفتنی نیستند اصلا حرف نیستند، احساسات بی واژه‌ای هستند که با درد خو گرفتند و جایشان فقط در سینه آدمهاست، نه بر زبانشان.(فصل پنجم عاشقانه‌هایم_فاطمه ایمانی) 🦚بیا که دوش به مستی سروش عالم غیب/نوید داد که عام است فیض رحمتِ #او 💚او 💛و به یاد برگزیدهٔ او، خورشید ایران زمین ☀️(تیدا) زمزمه کرد: سپاس اهرمن! سپاس که باز هم به خاطرم آوردی که ایزدم درست میگوید! ... من کودکم را از خودم بیشتر دوست دارم، نه از خدایم! خدایی که نمیگذارد زانو زدن منِ بی همتای خلقت، در برابر تو ناچیز به سجده تبدیل شود، سزاوار کنار گذاشته شدن نیست! (تیدا، زاده نور یا تاریکی؟!_نسترن خدابنده=EVRINA) 🌹مهربان و مهربانو! اگه تو دیدگاهم واژگان کهن پارسی رو بکار بردم و برات ناآشنا بودن به شیوه سخنگوییم نخند🙂 من تلاش میکنم از زبانی گرامی که بازمانده پیشینه ایرانِ کهن هست ولی داره از بین میره پاسبانی کنم 🔥نوشتار «نماد آتش در ایران باستان_سایت پارسیان دژ» رو بخونید و چرایی ارزش آتش در ایران رو بدونید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخواستم همینو بگم وضو بگیر حرف تو با خدا بزن لای یه صفحه از قرآن و باز کن معنی اون صفحه رو بخون ...

قرآنم میخونم بخدامث روانیاشدم حوصله ندارم زوداشکم درمیاد

خدایاشکرت بابت همه چیز
ازکجامیدونین دوروزدیگه خوب میشم؟

مثلا خودم خیلی مودی هستم 

این حالات روحی توی ما خانم ها گاهی بخاطر هورمون های بدنمون هست 

منم گفتم شاید 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
چیکارکردی واسه تعغیرت

کلا فکرمو عوض کردم واسم هیچکسی الان مهم نیس حتی کاراشون یعنی هر کی چیزی پشتم بگ میگم دوست دارم بدونم اما برام مهم نیس  کلی کتاب می‌خوندم و الان سرگرم خودم و زندگی خودمم و همچنین شوهرمم خیلی کمکم کرد و همچنین کلی اعتماد ب نفسمو برد بالا

زیر این استرس و اضطرابام دارم خفه میشم 
قرآنم میخونم بخدامث روانیاشدم حوصله ندارم زوداشکم درمیاد

تو نی نی سایت تاپیک های انرژی منفی اصلا نیا 

تاپیک های صبح مثل الناز جون شکر گذاری و اینا میذاره بیا یه چیز دیگه هم بهت میگم خیلی خوبه یه دفتر چهل بکر بگیر روزی ده تا یا پنج تا جمله خداروشکر کن همه صبخ پاشدی اول همین کارو کن مثلا بنویس خدایا شکرت امروز بیدار شدم 

خیلی عالیه اصلا پر انرژی میشی