2777
2789

میگم برو ببینم کی جز من توان تحمل تو رو داره با این همه خودبرتر بین بودنت 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو با یه خداحافظی هم منو خوشحال کن هم خودت خوشبخت شو این مردا چشونه والا مسخره شو درآوردن 😒 مطمئن ...

اره میگه تو اومدی پول منو بخوری 

کاربریم دست خودم و دوستامه  
اره میگه من میتونستم خیلی پیشرفت کنم تو مانعی منی لیاقت من خیلی بیشتر از زندگیه الانمه در صورتی ک ای ...

دقیقا شوهر منم گاهی اوقات همین حرفا رو میزنه در صورتی که اگه من نبودم یه پله هم ب اینجایی که الان هست نمی رسید

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 
اره میگه تو اومدی پول منو بخوری 

مال منم ازین حرفا زیاد میزنه ولی نمیگه اومدی پولمو بخوری ولی حرف اولی که گفتیو میزنه منم میگم عزیزم ناراحتی برم توهم راحت به اهدافت برس من دوست ندارم مانع پیشرفت ورویاهات بشم 

چطوری؟

تو زندگی مثل راسو باش خودتو درگیر هیچی و هیچ کسی و هیچ حرفی نکن! 

بچ...و برو(البته با عرض معذرت)

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

شاید قصدش اینه که شما ازش تعریف کنی چون آقایون دوس دارند ازقدرت وخوبیاشون تعریف بشه مثلا بگین اگه اینجوری نبودی من زنت نمیشدم اگه تعریف کردین وبازادامه داد آدم بشونیست

مال منم ازین حرفا زیاد میزنه ولی نمیگه اومدی پولمو بخوری ولی حرف اولی که گفتیو میزنه منم میگم عزیزم ...

گفتم  میگه دیگ دیره از اول اشتباه اومدی

کاربریم دست خودم و دوستامه