2777
2789
عنوان

بچه ها انگشتر نشونمو گم کرده بودم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 23 پست
بببین بهش بگو من ازاین نقره روکش طلا میخام میزنن فکرکنم

آهان بنظرت چن میگیره

نقره سازا انجام میدن؟

بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕                       
ولی من میگم اگر نامزدت درکش خوبه بهش بگو فقط به مادرش نگه اول اخرش فکرگنم‌متوجه بشن ک گم کردی 

فک کنم به مامانش بگه کلا زیادی کنجکاوه همه جیزو میخاد بدونه

بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم به شوهرت بگو ،الان شاید دلخور شه و ... ولی بعدا بفهمه بدل دستته و بهش نگفتی ممکنه فگرای اشتباه ...

ن عزیزم اینو فقط برای مدت کوتاه میخام بعدش یا یدونه میگیریم یا کلا بین طلاها این گمه زیاد مهم نیس شایدم پیدا بشه

یسری هام هستن نقره سفارشی برات میزنن بگو این مدلی میخام روکش طلا شاید ۲۰۰.۳۰۰دربیاد

آهان مرسی گلم ممنونم ازت

فقط شبیه همون اصل میشه دیگ ضایع نباشه ن عین خودش ولی شک برانگیز نباشع

آهان بنظرت چن میگیره نقره سازا انجام میدن؟

اره من یه چندتا توی دیوار دیدم النکوی نقره میفروشن گفتم قبول میکنن هرمدلی رو ولی نقره فروشی نپرسیدم

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا
آهان بنظرت چن میگیره نقره سازا انجام میدن؟

دور ورهای ۳۰۰اینامیگیرن فکرکنم شایدم کمترم

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا
اره من یه چندتا توی دیوار دیدم النکوی نقره میفروشن گفتم قبول میکنن هرمدلی رو ولی نقره فروشی نپرسیدم

تو دیوار فقط انجام میدن

نقره فروشی نداره یعنی

تو دیوار فقط انجام میدن نقره فروشی نداره یعنی

نمیدونم گلم بایدبری بپرسی من نقره فروشی نرفتم اصلا ولی احتمالا انجام میدن

ن عزیزم اینو فقط برای مدت کوتاه میخام بعدش یا یدونه میگیریم یا کلا بین طلاها این گمه زیاد مهم نیس شا ...

ان شاءالله پیدا بشه ❤

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋