2777
2789
عنوان

بچها این بی بی چک می بینین

229 بازدید | 30 پست

من امپول زدم اچ سی جی بعد ۱۴روز بعدش لکه قهوه ای دیدم ازمایش دادم منفی بود الان تقریبا یک ماه گذشته پریودنشدم بی بی چک زدم اینجوری شد بنظرتون باردارم؟تجربه ای دارین

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منفیه ‌. برو ازمایش اگه شک داری الان دیگه نشون میده

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
بیشتر ببینید

انقدر بدم از این خط منفیه میاد ک فوری پرنگ میشه ازش متنفرم 🥴🥴

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
هاله میبینم ولی اعتماد نکن منم ماه پیش امپول زدم بیبی چکم متبت کاذب شد😢

تا ۱۴ روز مثبت کاذبه الان دیگه ۳۰روزگذشته بعد من دوبارقبلش باردارنبودم سرموعودم میشدم ولی الان نه🥺

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️