2777
2789
عنوان

قرص پروژسترون لدفا سوال دارم

144 بازدید | 15 پست

دوستان چون قصد بارداری دارم دکتر حدود۹ماه از روز ۱۶ بهم پروژسترون میداد الان دوماه نمیخورم ولی پریود نمیشم یا همش لکه بینیه چیکار کنم😭من تاقبل پروژسترون هم پریودم مرتب بود هم درد پری داشتم الان ن درد دارم ن خون از وقتی قطع کردم طبیعیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پریودت منظم بود چرا بهت پروژسترون داد من پروژسترون برای تنظیم پریود میخورم. اونو نخورم نمیشم

خدا خیرش نده ن تنبلی دارم چون دارو تحریک تخمدان میداد اینم میداد ولی من پریودم هیچ مشکلی نداشت الان حتی نمیشم

هورموناتو بهم ریخته فکر کنم اگه قرار باشه قطع کنی چند ماه طول بکشه تا برگردی به روال قبل

نازگل جان من هم قرص پروژسترون مصرف کردم ولی ۹ روز گذشته از مصرفش هنو پریود نشدم امکان بارداری هست؟لتروزول هم از ۳ تا ۷ پریود مصرف کردم..؟؟علائم بارداری ندارم اصلا هیچ  

بی وفا باشی شکایت میکنند♣️با وفا باشی خیانت میکنند...
نازگل جان من هم قرص پروژسترون مصرف کردم ولی ۹ روز گذشته از مصرفش هنو پریود نشدم امکان بارداری هست؟لت ...

هم امکانش هست باردار باشی هم ممکنه هورموناتو بهم ریخته باشه و دیرتر پریود بشی

هم امکانش هست باردار باشی هم ممکنه هورموناتو بهم ریخته باشه و دیرتر پریود بشی

من یکساله دارم مصرف میکنم تا الان بدنم باید عادت کرده باشه به قرص اولین باره اینقدر طول داده همیشه بعد از ۳ الی یه هفته پریود میشدم

من یکساله دارم مصرف میکنم تا الان بدنم باید عادت کرده باشه به قرص اولین باره اینقدر طول داده همیشه ب ...

انشاالله که باردار باشی 

ولی میگن تا ده روز صبر کنین 

جالبه که علائم نداری چون چه بارداری چه پریود ادم باید یه علائمی داشته باشه 

انشاالله که باردار باشی  ولی میگن تا ده روز صبر کنین  جالبه که علائم نداری چون چه باردار ...

اصلا من علائم پریودم ندارم فردا میشه ۱۰ روز اگه نشدم چیکار کنم!!!تست نزدم اصلا