2777
2789
عنوان

بیاین همدردی کنیم:)))))

123 بازدید | 5 پست

یکیو دوست دارماز لحاظ مالی و ظاهری خوبه

ولی اخلاقش جوریه که انگار هیچی واسش مهم نیس

از این پسراس که اصلا با آدم لاس نمیزنه با اینکه دختر دورش زیاده

نمیخوام بگم خیلی خوشگلم ولی واقعا قیافم خوبه و کلا به چشمش نمیام:)

یعنی جوریه که خودش به کسی کاری نداره ولی کلا دخترا زیاد سمتش میرن اینارو من از مدلش حدس میزنم خودش اصلا راجب این مسائل حرف نمیزنه

یه چیز بدتر اینکه دوست صمیمیم ازش خوشش میاد:)))

اون علنی کرده و تقریبا داره نخ میده به طرف

تازه از من مشاوره هم میگیره

ولی تا حالا ندیدم پسره استقبال کنه کلا به روی خودش نمیاره

یه بارم تو گروه دوستانمون پسره غیر مستقیم به دوستم گفت که ما این حرفارو باهم نداریم فقط میگیم میخندیم شاد باشیم 

بازم دقیق منظورشو نفهمیدم 

اینم بگم که دوستم از لحاظ ظاهری معمولیه

من کلا به خاطر این موضوع همیشه فاصلمو با پسره حفظ کردم و کلا کاری باهم نداریم

تا حالا تو همچین شرایطی قرار داشتین؟ راهنماییم کنید لطفا

خب یعنی میخوای بهش بگی ازش خوشت میاد؟ شاید دوست نداره بره تو رابطه

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 

نمیدونم شاید شبیه پسری باشه که من اونو دوست دارم اونم یجورایی ظاهرش نشون میده هیچکس براش مهم نیست و ...!

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرسنگین باش نخ نده و جلوش لوس بازی و لوندی نکن خودش جذبت میشه منم عشقم دخترای زیادی تو دانشگاه و فامیل بهش نخ میدادن و کلی کارا میکردن واسه اینکه جلب توجه کنن ولی چون من سرسنگین بودم باهاش گفت من عاشق همین شخصیتت شدم ک مثل بقیه نیستی و خودتو بهم ننداختی و هول بازی در نیوردی بنظرم پسرا همچین شخصیتهایی رو دوست دارن شاید هم پسره یکیو میخواد یا با کسیه ک نخ نمیده

خب یعنی میخوای بهش بگی ازش خوشت میاد؟ شاید دوست نداره بره تو رابطه

اره

نه یه بار به شوخی به دوستم گفت یکی از دوستاتو برام جور کن

با اینکه شوخی بود ولی بازم اینجوری نیست که نخواد بره تو رابطه

اره نه یه بار به شوخی به دوستم گفت یکی از دوستاتو برام جور کن با اینکه شوخی بود ولی بازم اینجوری ن ...

اها خب پس چرا بهش پیشنهاد نمیدی

عزیزم یه سوال داشتم تو نامبر بوک داری؟ 

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم