2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه گسی هست؟

112 بازدید | 19 پست

من ۲۳هفته م الان.

امروز که رفتم دکتر دیدم وزنم برگشته به زمان قبل بارداری.

ماه پیش یک کیلو و نیم اضافه کرده بودم.امروز ولی کم شده باز.

بچه مم یعنی خوب رشد نمیکنه؟

تورو سننه قربونت برم!!!!

نه وزنت ربطی به بچه نداره . منم وزنم زیاد نبود اما پسرم ۳۵۰۰ بود همش ۸کیلو اضافه کرده بودم سر پسرم. الانم ۷ماهمه ۴کیلو اضافه کردم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم نگران نباش

منم تا ۶ ماهگی اصلا وزنم اضافه نشد

بعدش تو سه ماه ۱۳ کیلو اضافه کردم😣

مهم دکترته که شکم و اندازه اون و تپ سونو جنین رو بگه رشدش خوبه

دوستم کل بارداریش ۲ کیلو اضافه مرد دختزش زمان تولد هموزن دختر من بود

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
نه وزنت ربطی به بچه نداره . منم وزنم زیاد نبود اما پسرم ۳۵۰۰ بود همش ۸کیلو اضافه کرده بودم سر پسرم. ...

عه.من امروز خیلی نگران بودم.کلا حال و حوصله ندارم چیزی بخورم

تورو سننه قربونت برم!!!!

نه نگران نباش 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

با مشورت با دکترت شیر خشک لیدی میل بخر روزانه بخور.هم بچت وزنش میره بالا هم شیرت زیاد میشه انشاالله.هم مقویه و جلو ضعفت میگیره.خواهرشوهر من روز زایمانش وزن کرد خودشو فقط ۳ کیلو اضافه کرده بود ماشالا بچش ۳ کیلو بدنیا اومد .اصلا نگران وزنت نباش

با مشورت با دکترت شیر خشک لیدی میل بخر روزانه بخور.هم بچت وزنش میره بالا هم شیرت زیاد میشه انشاالله. ...

لیدی میل میخوردم تموم شده.باید بگیرم باز

تورو سننه قربونت برم!!!!

سلام عزیزم تو یکی از تاپیکا گفتی انوکساپارین گیر نمیاد منم باردارم خوزستانم باید هروز یدونه بزنم شما گیر اوردین خیلی ناراحتم بعد چنتا سقط الان باردارم امپولم گیرم نمیاد نمیدونم چیکار کنم تازه که گرفتم ده تا دونه بیشتر گیرم نیومد😔

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
سلام عزیزم تو یکی از تاپیکا گفتی انوکساپارین گیر نمیاد منم باردارم خوزستانم باید هروز یدونه بزنم شما ...

سلام عزیزم

اره درست گیر نمیاد.یه داروخونه هست که من هروقت میرم۳۰تا واسه یه ماه بهم میده.جاهای دیگه ده تا بیشتر نمیدن

تورو سننه قربونت برم!!!!
سلام عزیزم اره درست گیر نمیاد.یه داروخونه هست که من هروقت میرم۳۰تا واسه یه ماه بهم میده.جاهای دیگه ...

عزیزم میشه بگی کجاست 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
سلام عزیزم اره درست گیر نمیاد.یه داروخونه هست که من هروقت میرم۳۰تا واسه یه ماه بهم میده.جاهای دیگه ...

من ۶۰۰۰ میزنم