نه وزنت ربطی به بچه نداره . منم وزنم زیاد نبود اما پسرم ۳۵۰۰ بود همش ۸کیلو اضافه کرده بودم سر پسرم. الانم ۷ماهمه ۴کیلو اضافه کردم
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
عه.من امروز خیلی نگران بودم.کلا حال و حوصله ندارم چیزی بخورم
نه نگران نباش
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
با مشورت با دکترت شیر خشک لیدی میل بخر روزانه بخور.هم بچت وزنش میره بالا هم شیرت زیاد میشه انشاالله.هم مقویه و جلو ضعفت میگیره.خواهرشوهر من روز زایمانش وزن کرد خودشو فقط ۳ کیلو اضافه کرده بود ماشالا بچش ۳ کیلو بدنیا اومد .اصلا نگران وزنت نباش
عه.من امروز خیلی نگران بودم.کلا حال و حوصله ندارم چیزی بخورم
سلام عزیزم تو یکی از تاپیکا گفتی انوکساپارین گیر نمیاد منم باردارم خوزستانم باید هروز یدونه بزنم شما گیر اوردین خیلی ناراحتم بعد چنتا سقط الان باردارم امپولم گیرم نمیاد نمیدونم چیکار کنم تازه که گرفتم ده تا دونه بیشتر گیرم نیومد😔
خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍