2821
2789
😂😂😂نظرات شما هم فقط و فقط براخودت مهمه هیچکس به حرفات با دقت گوش نمیده ک بخاد نقدش کنه

@نی_نی_یار_شب  

ایشان بارها مزاحم من و کاربران دیگه شدند لطفا ایشان را بیرون کنید ایشان بر خلاف انقلاب و مطالب دینی جنجال به پا می کنند و به کاربران ارائه دهنده مطالب دینی شدیدا توهین و جسارت می کنند لطفا هر چه زودتر پیگیری کنید 

شما مفهوم تبادل نظرو متوجه نمیشیااا عجبااا همش به کاربرا میگی نظرت واسه خودت محترمه نطر توام واسه خو ...

شما که مخالف دین و دعا هستین بهتره برین کمی تحقیق و پژوهش کنید و ایمان خودتونو قوی کنید هیچ دعا یا ختمی با توهین و اهانت های شما اثرشو از دست نمیده بیشتر به خودتون لطمه می زنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله که جدی گرفتم  همه انسان هستن تو این فضای مجازی  این چه توهینی است که شما به همه کارب ...

حق الناس خیلی خوب اومدی  چون تو تاپیک پر بازدید چند روز پیش یه اون خانوم گفتی فاسده و روابط نامشروع داره  در صورتی که اگر تاپیک می‌خوندی چنین چیزی نبود اول تا آخر عبرت بود برای نوجوانان ولی امثال تو فقط بلدین رو منبر بشینید خودتون قدیسه کنید دیگران  متهم به فساد بشین خانوم سر جات وگرنه همون خدایی که گفتی خوب بلده بشوندت سرجات تا دیگه نتونی به کسی تهمت بزنی🙌

خدا الهی همین امسال به خاطر کنایه و تهمت زشتی که بدی به حقشهید آبروی حضرت زهرا یک گره خیلی سخت تو زز ...

تو اگر تو دلت جای خدا بودجا نفرت یکم دعای خیر برای بقیه میکردی تو چرا نمیترسی از تهمت زدن به این اون راحت به همه میگی فاسد راحت میگی روابط نامشروع معنی اینا می‌دونی آنقدر راحت برای بقیه بکار میبری واگذار به همون خدا که قبولش داری 🙌

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792