2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به کلام خدا و چهارده معصوم می خندی؟؟؟؟

درس خوندن و قبولی توی آزمونها احتیاج به تلاش پشتکار و نبوغ فردی داره خانوم به صرف خوندن دعای توسل که کسی پزشکی و رشته و دانشگاه تاپ قبول نمیشه احتیاج به تلاش داره تلاش

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
درس خوندن و قبولی توی آزمونها احتیاج به تلاش پشتکار و نبوغ فردی داره خانوم به صرف خوندن دعای توسل که ...

عزیزم لطفا سخنان منو با دقت گوش بده بعد بشین به نقد کردن مگه قراره درس نخونیم ؟خودت می فهمی چی می گی 

نوشتم دعا در کنار تلاش 

اتفاقا همه جا گفتن تو هر کاری اول به خدا توکل کنید در ضمن همون نبوغ وو حافظه و تلاش نعمت خدا به ماست از کجا اوردیم؟خودشم گفته د ر سختی ها مرا بخوانید شما اعتقاد نداری نظرت فقط واسه خودت محترمه

درس خوندن و قبولی توی آزمونها احتیاج به تلاش پشتکار و نبوغ فردی داره خانوم به صرف خوندن دعای توسل که ...

در ضمن من خودم نمونه عینی اش هستم که تو سختی بودم و. در کنار تلاشم با توسل قبول شدم تایپکشم زدم 

عزیزم لطفا سخنان منو با دقت گوش بده بعد بشین به نقد کردن مگه قراره درس نخونیم ؟خودت می فهمی چی می گی ...

شما مفهوم تبادل نظرو متوجه نمیشیااا عجبااا همش به کاربرا میگی نظرت واسه خودت محترمه نطر توام واسه خودت محترمه پس قبل از نوشتن اینکه با دعای توسل قبول شدی بنویس تلاش کردم کتب مرجع خوندم تست زدم درکنارش از خدا خواستم و قبول شدم میای یه کاره مینویسی با دعا قبول شدم توقع داری تشخیص بدم منظورت چیه،شب خوش

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
عزیزم لطفا سخنان منو با دقت گوش بده بعد بشین به نقد کردن مگه قراره درس نخونیم ؟خودت می فهمی چی می گی ...

اخلاقت خیلی افراطی هست خود خدا هم ملایمت داره سعی کن اخلاقتو نرم کنی تا بتونی ازدواج موفق خوبی داشته باشی حالا میخوای ناراحت شو ولی حرف حق تلخه

😂😂😂نظرات شما هم فقط و فقط براخودت مهمه هیچکس به حرفات با دقت گوش نمیده ک بخاد نقدش کنه