2777
2789
عنوان

خانواده:خستگی

92 بازدید | 12 پست

بخدا از دست خانوادم خسته شدم دلم میخاد بمیرم

همش منو تحقیر میکنن، همش این و اونو میزنن تو سرم شغلی که دوستش دارمو مسخره میکنن منو به زور فرستادن انسانی همشم فکر میکنن فقط معلمی شغله بقیه رشته ها چرتن. من ساخته شدم واسه فیلنامه نویسی اینا اصلا قبولش ندارن. اصلا حرف فقط حرف خودشونه اختلاف سنی زیاد تفکرات اونا یه جور تفکرات من یه جور دیگه همش به این فکر میکنم چرا خدا منو افرید چرا منو به کسایی داد که درک از حرف دل یه نوجون ندارن بخدا ما ربات نیستیم ما هم ارزو داریم تمام ارزوهام خاک شد. من حتی نمیتونم باهاشون ارتباط برقرار کنن حتی نفهمیدن افسردگی گرفتم. 

فقط منتظرم یه خواستگاری چیزی بیاد ازدواج کنم از دستشون راحت شم هیچ وقت نمیبخشمشون کسایی که باعث شدن من 17 ساله افسردگی بگیرم

چیکار کنم خدااا؟! 

اصلا وجود داری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تو همين سن تو همين حرفارو ميزدم🤣

الان خوشحالم سر علاقه ي بچگانه نرفتم ادبيات🤣

خدارو شكر خانواده مجبورم كرد مهندس شدم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

عزیزم میدونم سخته منم تو همچنین موقعیت هایی قرار گرفتمه ولی یکم مثبت نگاه کن خودت بزرگتر که بشی میتونی دنبال چیزی که میخوای هم بری یا باهاشون صحبت کنی و نظرشون رو عوض کنی . سخت نگیر اگه زندگیو سخت بگیری برات سخت هم میگذره. الان فقط آروم باش اینچیزا خودشون یجورایی به مرور زمان حل میشه گاهی اوقات باید رها کنی بسپری به زمان.

منم تو همين سن تو همين حرفارو ميزدم🤣 الان خوشحالم سر علاقه ي بچگانه نرفتم ادبيات🤣 خدارو شكر خانو ...

تو فرق داری با من😐

تفکراتت با من فرق داره 

من سر علاقمم میمونم زیرش هیچ وقت نمیزنم

تو فرق داری با من😐 تفکراتت با من فرق داره  من سر علاقمم میمونم زیرش هیچ وقت نمیزنم

علايقت خيلي تغيير ميكنن به مرور زمان

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
عزیزم میدونم سخته منم تو همچنین موقعیت هایی قرار گرفتمه ولی یکم مثبت نگاه کن خودت بزرگتر که بشی میتو ...

کی تموم میشه وقتی بمیرم وقتی الان اعصاب هیچیو ندارم ب چه دردم دیگه میخواد بخوره

کی تموم میشه وقتی بمیرم وقتی الان اعصاب هیچیو ندارم ب چه دردم دیگه میخواد بخوره

منم افسردگی خیلی بدی گرفته بودم و خودم فقط به خودم کمک کردم . همه این مشکلاتو دارن هممون داریم امتحان میشیم و هر دفعه با یچیز سخت تر اما تنها راهی که هست اینه که باهاشون کنار بیایم. و اینکه ما کنترل زندگیمون دست خودمونه هر چیزی که بخوایم اگه بخاطرش واقعا تلاش کنیم همونو بدست میاریم

منم افسردگی خیلی بدی گرفته بودم و خودم فقط به خودم کمک کردم . همه این مشکلاتو دارن هممون داریم ...

خارجیا هم امتحان میشن چرا خدا فقط واسه ما میخاد نمیخام امتحانم کنه مگه من چقد میتونم تحمل کنم بابا ایران شد غمگین ترین کشور جهان سن خودکشی به سیزده سال رسیده

خارجیا هم امتحان میشن چرا خدا فقط واسه ما میخاد نمیخام امتحانم کنه مگه من چقد میتونم تحمل کنم بابا ا ...

آره دیگه ایران همینه تو نوجوانی نمیتونیم نوجوانی کنیم همش استرس و نگرانیه تو جوونی نمیتونیم جوونی کنیم بزرگسالی هم که کلی دردسر داره آخرشم با کلی حسرت میریم زیر خاک.😞😞