nika1990 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7113 عنوان گل سفالگری 471 بازدید | 5 پست کسی با نی نیش با گل سفال کاردستی درست کرده ؟؟ میخوام بدونم کار باهاش چجوریه ؟ برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔 1400/06/15 | 17:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nika1990 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7113 و اینکه یه بار مصرفه یا باز هم میشه بهش اب زد و استفادش کرد ؟؟ برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
madaremelina عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 14435 من با دخترم با گل بازی نیکنیم،بنظرم بهترز مواد شیمیایی تو بازار مثل خمیر و...بله،بازهم قابل استفادس
سروپری عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 30747 استفاده کردم، مثل خمیر بازی البته با کثیف کاری فراوان، اگر همون لحظه بعد بازی جمع کنی میشه حالا برای یه بار دیگه هم استفاده کرد ولی بچه های من چنان نابود میکنن که من با همون زیر انداز کیسه ای جمع میکنم ميندازم اشغالی ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷
nika1990 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7113 من با دخترم با گل بازی نیکنیم،بنظرم بهترز مواد شیمیایی تو بازار مثل خمیر و...بله،بازهم قابل استف ... اره به نظرم خیلی جالب میاد خوبه پس 👍👍همون میخواستم بدونم میشه باز هم استفاده کرد یا نه مرسی عزیزم ❤️❤️ برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
nika1990 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7113 استفاده کردم، مثل خمیر بازی البته با کثیف کاری فراوان، اگر همون لحظه بعد بازی جمع کنی میشه حالا برای ... ای جانم 😄😄 برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔