2777
2789
عنوان

گل سفالگری

471 بازدید | 5 پست

کسی با نی نیش با گل سفال کاردستی درست کرده ؟؟ 

میخوام بدونم کار باهاش چجوریه ؟ 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

و اینکه یه بار مصرفه یا باز هم میشه بهش اب زد و استفادش کرد ؟؟

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استفاده کردم، مثل خمیر بازی البته با کثیف کاری فراوان، اگر همون لحظه بعد بازی جمع کنی میشه حالا برای یه بار دیگه هم استفاده کرد ولی بچه های من چنان نابود میکنن که من با همون زیر انداز کیسه ای جمع میکنم ميندازم اشغالی 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

من با دخترم با گل بازی نیکنیم،بنظرم بهترز مواد شیمیایی تو بازار مثل خمیر و‌‌‌‌...بله،بازهم قابل استف ...

اره به نظرم خیلی جالب میاد 

خوبه پس 👍👍همون میخواستم بدونم میشه باز هم استفاده کرد یا نه 

مرسی عزیزم ❤️❤️

استفاده کردم، مثل خمیر بازی البته با کثیف کاری فراوان، اگر همون لحظه بعد بازی جمع کنی میشه حالا برای ...

ای جانم 😄😄