2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدودا

خیلی کمه اخه واقعا 

البته من خیلی از کلاسا رو هم شرکت نمیکردم فقط کتابو میخوندم و اوناییکه لازم بود جزوه مینوشتم برای همین شاید کل ترم یک یا دو گیگ حس میکنم 🤔

اساتید تو اینستا درس میدن  

نه ولی دانشگاه اینجوری نیست که بری سر کلاس و تموم شه

نیاز هست دیدتو گسترش بدی توی یوتوب تحقیق کنی سایت های مرجع بری که همه فیلـتر هستن

با هم رشته های خودت توی اپلیکشن ها بحث کنی

اگر بخوای موفق باشی نیازمند اینه که به روز باشی

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
گیر نمیدن شرکت نمیکنین 

پیشنهاد نمیکنم بهت چون ریسکه 

ولی من دو ترم خیلی کم شرکت کردم چیزی نشد با اینکه میگفتن اگر بیشتر از ۴ جلسه غیبت کنین دیگه نمرتونم حساب نمیکنیم ... من دولتی هم هستم ولی به دانشگاهتم بستگی داره ...حالا این ترم که شرکت میکنم حتما همرو چون گاهی بعضی استادا گیر میدن به استادتم بستگی داره 

مثلا ترم قبلی یکی از استادا رو همه ی کلاساشو شرکت کردم چون اون گیر میداد 

خیلی نت نیاز نیست ... نگران چی هستی ؟ هزینش؟

اگر کلاسارو بتونی ضبط کنی خیلی بهتره ایتطوری اگر دوباره بخوای بببینی تا جزوه بنویسی نت کمتری هم مصرف میشه

پیشنهاد نمیکنم بهت چون ریسکه  ولی من دو ترم خیلی کم شرکت کردم چیزی نشد با اینکه میگفتن اگر بیش ...

این برای دانشگاهه البته 

ولی کلا برای هر رشته ای که هستی بخوای پیشرفا کنی لازمه کتابای غیر از دانشگاه بخونی و سایت های مربوط به رشتت و مطالب مربوط به رشتت و ...