2777
2789
عنوان

قند خون و کرونا

1178 بازدید | 11 پست

سلام 

من مامانم دیابتی نبود وقندخونش نرمال بود اما کروناگرفت بادرگیری ۷۰درصدی ریه و بهش ۶تارمدسیور و ۲تا تمزیوا)همون اکتمرا) زدن الان ۵روز ازتزریق اونا میگذره  اما قندخونش بازم بالاس باوجوداینکه نشاستهو چیزای شیرین وحتی میوه نمیدیم بهش قندش میشه ۲۵۰  

شمام این تجربه رو داشتین تواطرافیان ؟کی ب حالت نرمال برگشت

درسته قند بالا میره متفورمین بخورن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

اره عزیزم این امپول هایی که مادرتون تزریق کردن قند رو میبره به شدت بالا علاوه بر اون کرونا هم میبره

برای درمان قند و درگیری ریه در کرونا من تضمینی بهتون دم کرده کندر رو میگم که هم قند رو میبره پایین هم برای ریه و اکسیژن خوبه

قرص های قند سرخود مصرف نکنن با پزشک مشورت کنن

چی بگم که سکوت بهتره...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم‌دکترانسولین داده  بنظرتون بهترمیشه یا دیابتی میمونه؟

نه دیابتی نمیمونه نگران نباشین موقتیه ولی حتما قندشونو کنترل کنین اگه بالاست انسولین بزنین بیاد پایین 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام عزیزم مادرتون دیابتش خوب شد دختر منم سه سالشه کرونا گرفت قند خونش رفته بالا یه ماه وچند روزه ان ...

سلام عزیزم، پسر دو ساله من کرونا گرفت خوب شد اما قند خونش بالاست، دختر شما انشاالله بهبود پیدا کرد؟ وضعیت دیابتش چطور شد، لطفا جوابمو بدید. ممنون میشم

سلام دخترم ۲۲ماهشه کرونا گرف و بعدش دیابت نوع ۱  کسی هس خوب بشه خیلی دردآوره انسولین زدن ز ...

سلام دخترتون  بعد چند وقت از کرونا قندش بالا رفت؟ واینکه دکترا گفتن دیابت نوع یکه  ازمایش گرفتن  یا فقط قندش بالا بوده انسولین دادن