2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 33 پست
اشکال نداره

بیا عزیزم ولی هواست باشه درست ازش استفاده کنی ، خدایی نکرده کاری نکنی بدتر شه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5907827/تجربه-رویایی-2?postId=185902638

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
دختر شوهرم رو میگم تایپک های قبلیم رو بخونید متوجه مشکلم میشید عزیزم

خواهرم تازه متوجه شدم تقریبا زندگی مشابه ای داریم منم از ازدواج اولم سه تا دختر دارم دختر سومم بدلیل تشنج در بچگی یمقدار خیلی کم مشکل داره تا ازدواج مجدد کردم با یه خانم که دوتا بچه هم داشت تا اینکه این لواخر متوجه شدم که دختر سوم را مورد لذیت ازار جسمی میده خیلی زیاد که از اونم جدا شدم !!! شوهر شما با این اوصاف که متوجه شدم ذاتا اینجوره کارشم نمیشه کرد بغیر از اینکه اعصاب خودتو خورد کنی فایده دیگه ای نداره شما خیلی ادم با وجدان و پدر مادر داری هستید که حرص و جوش بچه های اونم میخورید وگرنه زن سابق بنده این اخر بار این طفل معصوم از ۱۲ پله انداخت پایین بازم خدا پدر مادر شمارو بیامرزه که اینقدر دلسوز بچه هاش هستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم تازه متوجه شدم تقریبا زندگی مشابه ای داریم منم از ازدواج اولم سه تا دختر دارم دختر سومم بدلیل ...

وای چه بد من شاید ظاهرا عصبی بشم دادبکشم سربچه ولی هیچ وقت جسمی آزارش نمیدم درضمن شوهرم موقع ازدواج دخترش رو ازم پنهون کرده البته مشکلش رو الان هم همه کاراش رو من انجام میدم بخدا خیلی نگران آینده اش هستم ولی پدر بی وجدانش عین خیالش هم نیست

خدایا خودت کمک کن 
وای چه بد من شاید ظاهرا عصبی بشم دادبکشم سربچه ولی هیچ وقت جسمی آزارش نمیدم درضمن شوهرم موقع ازدواج ...

من هیچ پنهون کاری نداشتم از اول چند روز با دخترا گذاشتم تنها باشند با هم حرف بزنتد اما او بی وجدان بلای که سر این طفل معصوم اورد  که اون سرش ناپیدا بود