faeze_goli مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 1592 عنوان چاقی 65 بازدید | 9 پست کیا عرق یونجه خوردن چاق شدن و بدون بازگشت؟ عرق میخوام بخورم خخخ خدایا آرامش بده به همه😍🙇 1400/06/15 | 15:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99082 مگه چاق میکنه وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
faeze_goli مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 1592 مگه چاق میکنه میگن که خدایا آرامش بده به همه😍🙇
endlesslov عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 3737 من میخوردم تاثیر داشت ولی چون خیلی گرمه بدنم لکه های زیرپوستی قرمز داشت میزد که قطعش کردم و مولتی خوردم خداروشکر به وزن دلخواهم رسیدم اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ
faeze_goli مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 1592 من میخوردم تاثیر داشت ولی چون خیلی گرمه بدنم لکه های زیرپوستی قرمز داشت میزد که قطعش کردم و مولتی خو ... مولتی چی خوردی؟ چند بودی چند شدی؟ بازگشت نداشت برات؟ دیگه چیکار کردی؟ خدایا آرامش بده به همه😍🙇
endlesslov عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 3737 مولتی چی خوردی؟ چند بودی چند شدی؟ بازگشت نداشت برات؟ دیگه چیکار کردی؟ مولتی مینرال ،۴۵ بودم شدم ۶۳اصلا بازگشت نداره الان حداقل یکساله دیگه مولتی نمیخورمفقط تا اشتهات باز شد فقط غذا بخور تا معده ت جا باز کنه اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ
faeze_goli مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 1592 مولتی مینرال ، ۴۵ بودم شدم ۶۳ اصلا بازگشت نداره الان حداقل یکساله دیگه مولتی نمیخورم فقط تا اشتها ... چنده قرصش الان گرون نیس؟ وای چقد خوب تو چه مدت اینقد شدی؟ من 55 هستم میخوام بشم 62 اینا خدایا آرامش بده به همه😍🙇
endlesslov عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 3737 چنده قرصش الان گرون نیس؟ وای چقد خوب تو چه مدت اینقد شدی؟ من 55 هستم میخوام بشم 62 این ... فک کنم بسته ای ۱۲ تومن باشهبعد ازدوهفته نتیجه شو میبینیمن خیلی سریع وزن گرفتم حداقل ۶ ماه فقط از بسته دوم اشتهات باز میشه پس باید مرتب بخوری روزی یک دونه عصرها بخور اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ
faeze_goli مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 1592 فک کنم بسته ای ۱۲ تومن باشه بعد ازدوهفته نتیجه شو میبینی من خیلی سریع وزن گرفتم حداقل ۶ ماه ... ایرانی خوردی یا خارجی؟ وای اگر واقعا نتیجه ببینم عالی میشه هرروز میخوری؟ خدایا آرامش بده به همه😍🙇
endlesslov عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 3737 ایرانی خوردی یا خارجی؟ وای اگر واقعا نتیجه ببینم عالی میشه هرروز میخوری؟ ایرانی بود اره هرروز بخور بعد از خوردن یک بسته اشتهات باز میشه فقط مرتب سرساعت اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ