2777
2789

بستگی داره

نژاد پرست نیستم

اگه دوسش داشته باشم باهاش ازدواج میکنم

البته من خودم متاهلم چون سوال کلی پرسیدی 😁

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا منو ببخشه 

نژاد پرست نیستم ولی زیبایی بچه هام دراینده مهمه واسم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
بابا آفرین    

😁☺سیاه پوست اومده  خواستگاریت؟یا عاشق شدی؟یا عاشق شده؟

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
با صداقت جواب دادیا

البته مجرد نیستما فقط سوال شمارو جواب دادم😊

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
من که متاهلم برام جالب بود بدونم  چون برای خارجیا اصلا مهم نیت

فیلم حدث بزن چه کسی برای شام میاید رو نگاه کن

راجب همین سوالته

2790
2778
2791
2779
2792