2777
2789
عنوان

چطور از از این منجلاب خودمو نجات بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 91 پست
چرا ما خیلی راحت میتونیم پس بدیم.ینی اصلن لنگ این پولا نیستیم تو زندگیمون.نمیدونم این چه کاریه که کر ...

مطمئن باش اونی که فکر می کنی نیست هیچ کس  انقدر نعذرت می خوام احمق نیست جیب فامیل بزنه  چون اشکار می شه

شاید اشتباهی شده باید اول از شوهرت بپرسی دقیقا ماجرا چیه  بهش نگو عمدی کردی بهش بگو یه اتفاقی ا ...

خیلی واضحه.اره اولش کهشوهرخاله م بهش گقته باید یه جوری میگفت اشتباه شده و اینا ولی الان که زده زیرش دیگه نمیشه کاریش کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث اینا نیس.بحث ابروعه.من چجوری میتونم تو چشم خانوادم نگا کنم بعد این؟چجوری میتونم با فامیل رفت و ا ...

یه پرینت از حساب شوهرت بگیر بهش بگو باشه مگه نمی گی نکردی یه پرینت از فامیلتون بگیر یه پرینت از حساب شوهرت

شاید برداشته کاری باهاش انجام بده برشون گردونه شایو اصلا اشتباهی شده شاید  خرید و فروش ارز دیجی ...

کاش اینجوری بود دوست مهربونم.ولی واقعیت ینه که شواهد نشون میده همینجوریه.نمیدونم چجوری باید نگاش کنم این مایه ننگو

چرا .زیر بار نمیره

احتمال زياد كرده فكر بارگردوندنم نداشته ميخاسته هاپولي كنه كسي نفهمه حالا ديده ابروش رفته انكار ميكنه اين حالت بدتر از اون ادميه كه بگه كردم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
کسی دیگه ای به اون حساب دسترسی نداشته که پول خارج کنه؟ تو حدود همون تاریخ که پول خارج شده اتفاق خاص ...

تو همون تاریخ شوهرم ارز خارج کرده و کد گوگل از شوهر خاله م گرفته بعد خارج کردن ارز همه لاگارو پاک کرده