2777
2789
عنوان

کیا کرونا گرفتن

149 بازدید | 37 پست

میشه بگید علائم چیا داشتین؟؟ مادرشوهر من سرماخورد با اینکه ماسک میزد و من نزدیکش نشدم ولی من و خواهرشوهرم هم مریض شدیم گلو درد ابریزش بینی و بدن درد خفیف و سرفه و...ولی هیچکدوم تست ندادیم فقط من چون هیچوقت تب نمیکنم ولی دیروز تب خفیف داشتم شک کردم به کرونا امروز خیلی بهتره حالم باید حتما تست بدیم؟ از خونه بیرون نرفتم دختر ۳ سالمم از دیروز صبح خونه مامانمه ولی خیلی شب بیقراری کرده نخوابیده امروز باید بیاد ولی میترسم اونم بگیره

و صــبر عادت ماست...❤🦋

من روز ۱۴ ام

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیخوام نگرانت کنم ولی احتمالا کروناس چون منم با لرز شروع شد و و بعد سرفه و آبریزش بینی و کاملا مثل سرما خوردگی

گلومم میسوزه.

برای بابام هم با تب شروع شد 

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
نمیخوام نگرانت کنم ولی احتمالا کروناس چون منم با لرز شروع شد و و بعد سرفه و آبریزش بینی و کاملا مثل ...

دخترمو چیکار کنم😔 بیاد نگرانم بگیره نیادم اذیت میکنه نمیخوابه بی من

و صــبر عادت ماست...❤🦋

خوب ویروس داره تکثیر میشه منم دوروز اینجوری بودم بعد بهتر شدم دوباره بعدش حالم بد شد خیلی بد

من از همون روز اول دارو خوردم بهترم فعلا خداروشکر فقط دیروز تب داشتم

و صــبر عادت ماست...❤🦋