2821
2789
عنوان

اضطراب

171 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

ببخشید اول صبحی همچین عنوانی برا تاپیکم زدم

من تقریبا همیشه استرس دارم، اغلب صبح که بیدار میشم دلم شور میزنه، خدا نکنه این وسط خوابی هم دیده باشم. 

دکترم رفتم، میگه اضطراب داری، دارو هم چند دوره استفاده کردم.... 

تغییری نکردم واقعا

گاهی دلم برا خودم میسوزه واقعا، فکر میکنم قلبم گناه داره اینقدر الکی باید اذیت بشه. 

اونایی که ریلکس هستین و کلا خونسرد و مدیریت بحران دارین خیلی خیلی قدر بدونین و خدا رو شکر کنین بخاطر این نعمت آرامش که خدا بهتون داده. 

البته منم خیلی خیلی خدا رو شکر میکنم بخاطر همه چیز، این اخلاقمم درست بشه دیگه عالیه

التماس دعا 🙏😘

مشاوره رفتی؟

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه عزیزم فقط دکتر اعصاب و عمومی چند بار

خب مشاوره برو حل کنه برات، منم همینم انگار استرس پس ذهنم رفته، تقی به توقی استرس میگیرم

کار دکتر نیس، باید مشاوره رفت ترس پس ذهن رو پیدا کنه و حل کنه

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

منم همینم  حدیث کسا میخونم بهترم ولی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بله واقعا سخته من همش منتظر اتفاق بدی هستم گاهی از شدت استرس بغض میکنم و میرم تو حموم حسابی گریه میک ...

پس میکنی

خدا این حس رو برای هیشکی نیاره

البته بگم همیشه به اون شدت نیست، در کل ترسو هم هستم😅

از باد شدید، نمیدونم رعد و برق در شب، صدای شدید و.... 

سنمم کم نیس ها🤦‍♀️😅

خب مشاوره برو حل کنه برات، منم همینم انگار استرس پس ذهنم رفته، تقی به توقی استرس میگیرم کار دکتر نی ...

شهر کوچیکم

مشاور نداریم متاسفانه

چند تا از همکارام هستن که اونجام نمیتونم برم

یعنی ببخشید فکر نمیکنم خیلی چیزی بدونن اونا، در حد دانش آموزا و اینا خوبن البته

اگر خواستی من شماره مشاوره بهت بدم مرکز مشاوره اش تو دانشگاهه، قیمتش هم ۲۰ یا ۲۵ تومنه خیلی خوبه

2824
2823
2791
2779
2792