2789
عنوان

از نظر روحی

57 بازدید | 7 پست

ب چند تا دوست واقعی نیاز دارم یه طبیعت بکر چند روز کوهنوردی املت توی دل کوه و چای آتیشی ..

ولی وقتی ب دخترم فکر میکنم مثل متری ک بازش کردی تا آخر و یه دفعه رهاش میکنی تِلِپ برمیگردم سرجای اولم ..

امیدوارم عمق فاجعه ی مادر شدن رو به مجردا فهمونده باشم😅

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
حوصلع رفیق ندارم اما عاشق گردشم

من عاشق رفیقم حتی توی دل بیابون

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر روحی احتیاج دارم همه مانتو های سیو شده تو اکانت اینستام و مورد علاقه های دیجی کالا و دیجی استایل و با نی مد و...رو بخرم

ولی از نظر مالی هیچ غلطی نمیتونم بکنم

امیدوارم اوج مجردی و بی پولی رو بفهمی و شکر کنی بچت کنارته

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
من عاشق رفیقم حتی توی دل بیابون

من خب همیشع خوشم میاد ی ادم باش بی توقع 

بی هیچ چشم داشتی باهم باشیم اما انستن این مدلی ندیدم تو زندگی 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

از نظر روحی احتیاج دارم همه مانتو های سیو شده تو اکانت اینستام و مورد علاقه های دیجی کالا و دیجی است ...

چند تا مانتو هم کار رو راه میندازه.مطمئنا عشق ب بچه پاگیر میکنه آدمو وگرنه ک آدم بی دلبستگی ذاتا رهاست

من خب همیشع خوشم میاد ی ادم باش بی توقع  بی هیچ چشم داشتی باهم باشیم اما انستن این مدلی ندیدم ...

ببینی معنی زندگی رو میفهمی.

من آدمای بی ادعا زیاد بودن دور و اطرافم ک ب معنای واقعی زندگی کردم کنارشون

ببینی معنی زندگی رو میفهمی. من آدمای بی ادعا زیاد بودن دور و اطرافم ک ب معنای واقعی زندگی کردم کنار ...

:)

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)