2777
2789

دوز اولم تو دوره پریودی بود خیلی اذییت شدم تورو خدا راحی هست زود تر پری بشم

ﺍگه ﺍﺯ ﻣًــﻦ ﺧﻮﺷـــﺖ ﻧﻤﻴـﺎﺩﻣﻬـــﻢ ﻧﻴستﭼــﻮﻥ ﻣــﻦ ﺃﺻﻼ ﺟﻮﺭﻯ ﺭﻓــﺘﺎﺭ ﻧﻤــﻴکنم که ﻫﺮ کســــیﺧﻮﺷـﺶ ﺑـﻴﺎﺩ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چن سالتونه واکسن میزنین

۲۹ سالمه

ﺍگه ﺍﺯ ﻣًــﻦ ﺧﻮﺷـــﺖ ﻧﻤﻴـﺎﺩﻣﻬـــﻢ ﻧﻴستﭼــﻮﻥ ﻣــﻦ ﺃﺻﻼ ﺟﻮﺭﻯ ﺭﻓــﺘﺎﺭ ﻧﻤــﻴکنم که ﻫﺮ کســــیﺧﻮﺷـﺶ ﺑـﻴﺎﺩ
اطلاع ندارید الان متولدین کدوم سال رو میزنن

الان فکر کنم ۵۰ به بالا باشه

اطلاع ندارید الان متولدین کدوم سال رو میزنن

70شهر ما

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

من چون عمل کیسه صفرا کردم و سنگ کلیه هم داشتم برام زدن البته من مرتب بهداشت میرم وقتی دائم بهداشت میری قدو وزن و قندو کم خونی و هرچی که داشته باشی کنترل میکنن حتی اگه فقط کم خونی داشته باشین اسمتون رو تو سیب سلامت ثبت میکنن من واسه کم خونی که میرفتم بهداشت هی قرص میداد اسممو قبلنا ثبت کرده بودن یه روز صبح دیدم از بهداشت زنگ زدن گفتن بیا واکسن بزن