2777
2789
عنوان

واتساپ

306 بازدید | 53 پست

سلام.کسی میدونه چطور میشه تو واتساپ پیامی رو که برای کسی فرستادی اما فقط یه تیک خورده و رسونده و دیده نشده پاک کرد که به دستش نرسه؟ یه گزینه هست که میگه حذف برای همه هرچی میزنه روی اون سطل آشغاله اون گزینه نمیاد میگه حذف برای من فقط ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بلاکش کن الان تا مثلا فردا شب.....ممکنه نره

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

ابتدا اینترنت گوشی را قطع کرده و برنامه واتساپ را ببندید* و سپس به تنظیمات ساعت و تاریخ و ساعت رفته و آن را از حالت خودکار به دستی تنظیم کنید.

ساعت جدید را به زمانی نزدیک به ارسال پیام تنظیم کنید.

وارد واتساپ شوید، پیام را انتخاب کرده و روی حذف ضربه بزنید. خواهید دید گزینه حذف برای همه اضافه شده است.

پس از انتخاب گزینه «حذف برای همه» به تنظیمات تاریخ و ساعت برگردید و آن را به زمان و تاریخ خودکار تغییر دهید.

با باز کردن واتساپ و فعال کردن اینترنت می‌بینید پیام برای تمام کاربران حذف شده

تلگرام چکار میکنن شماره هاشون مخفیه بعد عکس زشت هی میفرستن عکساشونم منقضی میشه بعد

تلگرام هم میشه بلاک کرد..

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
ابتدا اینترنت گوشی را قطع کرده و برنامه واتساپ را ببندید* و سپس به تنظیمات ساعت و تاریخ و ساعت رفته ...

میبخشید ساعت مثلا ۲۳و۴۳دقه فرستاده بودم امشب چجوری تغییر بدم .یبار زدم نشد.تاریخ چطور 

ابتدا اینترنت گوشی را قطع کرده و برنامه واتساپ را ببندید* و سپس به تنظیمات ساعت و تاریخ و ساعت رفته ...

من اینکارو یه سری کردم نشد

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️