2777
2789
عنوان

تصمیممو گرفتم 😔😔

140 بازدید | 14 پست

4 سال با هم دوست بودیم. خیلی به هم وابسته هستیم. ولی حالا به دلیل مخالفت های خانواده و چیزایی که خودم ازش دیدم ترجیح میدم این رابطه رو تموم کنم برای همیشه 

فقط میترسم یهویی تموم بشه میترسم واسه دوتامون سنگین باشه. دوست آروم آروم یه جوری رفتار کنم که رابطمون سرد بشه و خودش هم بخواد تمومش کنه 

تا آخر شهریور وقت دارم 

شما بگید از این به بعد چجوری باهاش رفتار کنم ؟؟؟ 

چقدر منی 💔

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه دفعه قطع رابطه کنی بهتره

میترسم ازش. بارها خواستم برم ولی تهدید میکنه 

ما چون فامیلیم و کسی از رابطمون خبر نداره میگه آبروریزی میکنم 

میخام یجوری باشه که خودش هم سرد بشه و نخواد ادامه بده 

به نظر من راست و حسینی برو باهاش صحبت کن دلیل هاتم بگو ی متاسفم هم بگو و خلاص انقد وقت هر دوتون رو نگیر 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
دلیل مخالفت خانواده ها چیه ؟ چی ازش دیدی ؟

میگن خانواده خوبی نیستن و شانشون به ما نمیخوره. که البته درست میگن 

خودش هم چند بار تو این چند سال با چند نفر دوست شده 😔😔😔 ولی من تازه تو این چند ماه به مرور فهمیدمشون. و الان خیلی ناراحتم. راهی بجز تموم کردنش ندارم 

رابطتون در چ حد بوده  با اینکه اونم دیگ نخواد ترو و موقع خدافظی بگه دوست ندارم مشکلی نداری

نه مشکلی ندارم. الان فقط میخوام بره 😑😑😑

با هم خیلی صمیمی همه جا رفتیم با هم. یه تعدادی از خانوادش هم میدونن و باهام ارتباط دارن. خاستگاری هم کردن ولی خانوادم گفتن نه 

خودش ول کن نیست هر کاری میکنم 😑😑

[QUOTE=206529179]میترسم ازش. بارها خواستم برم ولی تهدید میکنه  ما چون فامیلیم و کسی از رابطمون ...

الان بهش پیام بدم بگم؟؟؟ 

فردا میبینش. ولی دیوونس یجا تلافی میکنه 😑

میگن خانواده خوبی نیستن و شانشون به ما نمیخوره. که البته درست میگن  خودش هم چند بار تو این چند ...

اینکه وقتی ادعای عشق و تعهد به تورو میکرد و زیر زیرکی شیطنت میکرد اصلاً قابل بخشش نیست .

یهو تمومش کن. هرچند میدونم خیلی سخته . ۴سال انتظار وصال کشیدی ، ولی این ۴ سال همه ی عمرت نبود . 

برات آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری میکنم 🌹

اینکه وقتی ادعای عشق و تعهد به تورو میکرد و زیر زیرکی شیطنت میکرد اصلاً قابل بخشش نیست . یهو تمومش ...

چی بگم والا. تو این سن کم پیر شدم از دستش

ممنون از دعای خیرت عزیزم 🌱🌹

الان بهش پیام بدم بگم؟؟؟  فردا میبینش. ولی دیوونس یجا تلافی میکنه 😑

اصلا دیگه نبینش چیزی هم نگو حرف نزن وتمام.این با این اخلاقش بیشتربهت آسیب میزنه حتی برای ازدواج هم مناسب نیست.تا میتونی جواب نده ولی اگه خیلی تهدید کردنترس بگو شکایت میکنم ازت