2777
2789
عنوان

جامعه ی عزیزم⁦ ⁦:-)⁩

271 بازدید | 24 پست

جامعه عزیزم 

این که الان دارم ب این فکر می کنم که، حالا که  ی شغل گرفتم و می تونم مخارج خودمو تامین کنم؛ پس چ خوب میشه که اگه ی خونه مستقل و ی زندگی مستقل هم داشته باشم 

نباید ی هنجار شکنی ب حساب بیاد!

تو نباید انقد نا امن باشی که من از این کار منع بشم ⁦

یا نباید انقد راحت کار منو قضاوت کنی و هزار تا اسم و برچسب روش بذاری 

جدن و واقعا و قطعا  تو حق این کار رو نداری

من فقط قصد دارم مستقل بشم همین ⁦:-)⁩

فک می کنم 

تو باید کسی رو قضاوت کنی که برای رسیدن ب همین استقلال و یا ب عبارتی فرار ازاین اوضاع مجبور شده باشه ب ازدواج فکر کنه، چیزی که شاید واقعا نخوادش  ولی ب عنوان تنها راه باید انتخابش کنه

هرچند که این موضوع هم تقصیر توئه⁦⁦:-)⁩

جامعه ی عزیز من لطفا ی کم درک کن و شرمنده باش⁦;)⁩

تو چیز هایی رو که واقعا باید بهش بپردازی رو فراموش کردی. 

چرا تا یه دختر خانم  شاغل میشه

اولین فکری که به ذهنش میرسه

خونه ی مجردی گرفتنه ؟! 🙄

هدف از شاغل شدن  ؛  مفید بودن برای خود و جامعه  و تاثیرگذار بودن  و  عزت نفس بیشتری پیدا کردن و ..  نیست مگه ؟! 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جامعه داره از جهان سوم به چهارم و پنجم و... تنزل پیدا می‌کنه، اون وقت چه توقعایی داری ازش 😩

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
جامعه داره از جهان سوم به چهارم و پنجم و... تنزل پیدا می‌کنه، اون وقت چه توقعایی داری ازش 😩

کاش تعریف اینایی ک گفتیدو میدونستید.

این جامعه از اول جهان سوم بوده هست و خواهد بود تا ابد

خانم آقای دکتر

درسته ولی جامعه منو شماییم و بچه هایی که ما تربیت می کنیم 

کاش تعریف اینایی ک گفتیدو میدونستید. این جامعه از اول جهان سوم بوده هست و خواهد بود تا ابد

شما از کجا متوجه شدی که نمی‌دونم؟ 🤔

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
کاش تعریف اینایی ک گفتیدو میدونستید. این جامعه از اول جهان سوم بوده هست و خواهد بود تا ابد

حق باشماست

این جامعه  با حضور تفکری     «خود تحقیر پندار »  روز به روز  بدتر هم خواهد شد  متاسفانه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
من نمیگم خونه  مجردی اما دلم میخاد ی خونه ب نام خودم داشته باشم

خواهر

اونو که منم دلم میخواد 😅

چرا تا یه دختر خانم  شاغل میشه اولین فکری که به ذهنش میرسه خونه ی مجردی گرفتنه ؟! 🙄 هدف ...

خب دوست من علاوه بر چیز هایی که شما گفتی آیا هدف دیگش نمی تونه این باشه که خواسته هامون رو باش اجابت کنیم 

که رفاه خوشحالی خودمون رو فراهم کنیم تا با روان سالم بتونیم فرد مفید تری باشیم ؟!

درسته ولی جامعه منو شماییم و بچه هایی که ما تربیت می کنیم 

شما همین جامعه‌ی نی‌نی سایتو ببین، متوجه میشی که فرهنگ‌سازی چقدر کار ناممکنی به نظر می‌رسه

شما همین جامعه‌ی نی‌نی سایتو ببین، متوجه میشی که فرهنگ‌سازی چقدر کار ناممکنی به نظر می‌رسه

خب منم تو همین نی نی سایت سعی می کنم به زبان کنایه شوخی یا هرچی  ی همچین پست های هم داشته باشم حتی ی نفرم ذهنیتش جهت بگیره برای من کار بزرگیه 

ب نظر شما اگه تغییر از ما شروع نشه از کی باید شروع بشه !

خب دوست من علاوه بر چیز هایی که شما گفتی آیا هدف دیگش نمی تونه این باشه که خواسته هامون رو باش اجابت ...

عزیز دل

بدون خونه ی مجردی  نمیشه خوشحال بود  یا روان سالم داشت ؟! 

البته راستش رو بخواید

من  به عنوان یه   هم نوع یا دوست یا یه کاربر    به خودم این حق رو نمیدم که  به علاقه مندی های شما  دست بزنم  یا به چالش بکشم  یا  نهی ش کنم  یا حتی تایید 

فقط  در مقام سوال   اون کامنت  رو  نوشتم  ، شایدم برای  به تامل واداشتن مخاطب  و الا  صلاح کار خویش خسروان دانند 😁🌱