2777
2789
عنوان

مربی خصوصی رانندگی

376 بازدید | 12 پست

بچه ها من ۱۰ سال پیش گواهینامه گرفتم حالا میخوام پشت ماشین بشینم و مربی خصوصی بگیرم چون هیچی یادم نیست ولی آموزشگاه ها مثلا میگی خصوصی میخوام میگن فرقی نمیکنه جلسه ها ۲ ساعته و خوبه،با خود مربی صحبت کنم جداگونه بهتر نیست؟ که اصلا به خود مربی هم پول رو بدن و آموزشگاه کلا نفهمه؟

تو دیوار آگهی گذاشته بودن زنگ بزن بپرس

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بیان با ماشین خودتون یادتون بدن؟ منظورتون از خصوصی چیه؟ خب از اموزشگاه چرا نمیگیرید؟

سلام من با اقای کربلایی رفتم اموزش خصوصی جلوی منزل سوار میکنن کارشونم واقعا عالیه میخواین شمارشونو براتون میزارم09108606882

سلام من با اقای کربلایی رفتم اموزش خصوصی جلوی منزل سوار میکنن کارشونم واقعا عالیه میخواین شمارشونو ب ...

سلام منم با اقای کربلایی رفتم اموزش ازهرلحاظ عالی بودن واقعا فکر نمیکردم تو کمترین زمان منو راننده کنن 09108606882 اقای کربلایی

سلام دوستان منم باآقای کربلایی رفتم آموزش واقعا ازنظرمن عالی آموزش میدن کلاچ  من خیلی ضعیف بود الان دارم بتنهایی رانندگی میکنم ازآموزش خوبشون تشکر میکنم وبه بقیه دوستانم معرفی میکنم۰۹۱۸۶۰۶۸۸۲ آقای کربلایی

منم باآقای کربلایی رفتم آموزش کارش عالی بود منم راضی بودم آره اون خانم درست میگه مربیهای آموزشگاه واقعا پولکی شدن منم رفتم چندجلسه باچندنفر ازمربیها آموزشگاه هم خانم وهم آقا واقعا پولو که آموزشگاه میگیره مربی همش یاباتلفن حرف میزنن یا دارن وقت کشی میکنن کلا یکساعت و ۲۰ دقیقه اموزش میدن رفتم مربی آقاگرفتم اونم حالو حوصله نداشت عصبانی بود فقطم مواظب ماشینش بود که خراب نشه منم آقای کربلایی رو به من معرفی کردن هم بنظم بود وسرتایم اومد وسرتایم هم پیداکردن آموزش هم باید ببین خودتون متوجه بشین ۰۹۱۰۸۶۰۶۸۸۲ آقای کربلایی

منم باآقای کربلایی رفتم آموزش کارش عالی بود منم راضی بودم آره اون خانم درست میگه مربیهای آموزشگاه وا ...

سلام دوستان منم با اقای کربلایی رفتم  اموزش  واقعا مربی خوب وبااخلاقی هستن من وخواهرم خیلی خیلی راضی بودیم وبه دوستان معرفی میکنم 09108606882 اقای کربلایی