2777
2789

مربا عسل شیره تخم مرغ

پنکیک

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عسل طبیعی خیلی کم گیر میاد  

ما چند ساله  از ایشون عسل طبیعی تهیه می کنیم و واقعا راضی هستیم قبلا تو نی نی سایت هم بودن من از همینجا باهاشون آشنا شدم

بسیار ادم منصفی هم هستن قیمت و کیفیت عالی

https://t.me/O2shomal

این کانالشونه تو تلگرام

اینم شمارشونه

سفارش کلیه ی محصولات شمال،بدون واسطه، 09333201212
آی دی تلگرام @irooni_men

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ممنونم عزیزم چطوری از طبیعی  بودنش  مطمین میشین

خود جناب حافظی که ازشون خرید می کنیم فرد درستکار و منصفی هستند یکسری از عسلها رو حتی برگه آزمایش ساکاروز دارن ما خودمون یکبار که عسل گرفتیم ازشون برای یه بنده خدا اونم داد آزمایشگاه واقعا ساکاروزش بسیار پایین بود

خودشونم صادق هستن چند مدل عسل هست ازشون بپرسید صادقانه بهتون جواب میدن

ما که خودمون چندساله مشتریشون هستیم

با اینکه شهر دیگه هستیم سفارش میدیم پستی میفرستن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️