نیلا۱۲۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 4428 عنوان این جمله یعنی چی 166 بازدید | 19 پست من با یه آدم خیلی رودربایستی دار داشتم چت می کردم گفت شاید خورشید پشتش به ماست این یعنی چی یکی بگه لطفا😩😩😩😩 واسه قلب بی تابم دعا کن برام❤🌹 1400/06/15 | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 134880 مزاح کرده از یه ویدیو وایرال شده فانظر کیف کان عاقبه الظالمین
دختر_خووب_خدا عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 358 نمیدونمممممم.چه چیزیم گفته . من عاشق تویی شدم که سخت عاشق منی❤خدا❤
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98981 سخته وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
همسرشایانم عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 13334 خورشید که پشت و رو نداره اون ماه که یک طرفش روشنه یک طرفش تاریک حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
momoooooo عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 12394 یعنی دنیا زیاد روی خوبی به. ما نشون نمیده و قهر کرده تشبیه کرده به خورشید مثلا یعنی خورشید پشتشو کرده و شهرمون تاریک شده لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(: درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
نیلا۱۲۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 4428 😂😂😂🤣🤣🤣 ی ویدئوعه خب منظورش چیه واسه قلب بی تابم دعا کن برام❤🌹
نیلا۱۲۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 4428 یعنی دنیا زیاد روی خوبی به. ما نشون نمیده و قهر کرده تشبیه کرده به خورشید مثلا یعنی خو ... وواقعا همینه ؟؟ ضایع نشم واسه قلب بی تابم دعا کن برام❤🌹
دختر_خووب_خدا عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 358 تنها چیزی که من از معنای حقیقی جمله درک کردم = خورشیدِ خوشبختی پشتشو کرده به ما وما تو سیاهی (سیاهبختی) شب گیر کردیم من عاشق تویی شدم که سخت عاشق منی❤خدا❤
momoooooo عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 12394 وواقعا همینه ؟؟ ضایع نشم اره دیگه یعنی خوشبختی از دنیای ما رفته و شهرمون تاریک شدهتو. چرا ضایع بشی یا ریپ نزن یا بزن بنویس هوم😢تمااام لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(: درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
نیلا۱۲۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 4428 شوخیع حتما 😐😂 بحث شوخی داری نکردیم واسه قلب بی تابم دعا کن برام❤🌹
نیلا۱۲۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 4428 اره دیگه یعنی خوشبختی از دنیای ما رفته و شهرمون تاریک شده تو. چرا ضایع بشی یا ریپ نزن یا بزن بنو ... 😂😂😂😂😂 واسه قلب بی تابم دعا کن برام❤🌹