2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آروم کننده میست

اگه خواسته دنیا مهم نیست چرا برای رسیدن به خواسته های دنیوی دعا و ایه و حدیث هست

چرا اگه دنیا مهم نیست اصل کار اونوره نذاشت که آدمای خسته از دنیا زودتر خودشون رو برسونن آخرت

شاید عزیزم شما خواسته ای داشتی که به صلاحت نبوده 

آرزوم این بود مادر شم

دعا کردم خدا اسباب مادرشدن که ازدواجه رو جور کنه ولی نکرد

الان حالم از بچه هم بهم میخوره

ازدواج به صلاح بنده ش نیست؟؟ مادر شدن نیست؟؟؟ 

اگه ازدواج به صلاح نیست چرا سنت پیغمبره؟

آرزوم این بود مادر شم دعا کردم خدا اسباب مادرشدن که ازدواجه رو جور کنه ولی نکرد الان حالم از بچه ه ...

نمیدونم عزیزم

متاسفم بابتش😞😞😞

فقط اجازه هست به عنوان یک خواهر کوچیک تر یک نصیحتی بکنمتون؟

یکی از اشناهای ما چند سال بود متاهل بود اما بچه دار نمیشدن اما خیلی دلشون میخواست بچه دار بشن تا اینکه پسره کرونا گرفت همشون تو سرشون میزدن که خداکنه این خوب بشه ما غلط کردیم گفتیم بچه میخوایم اما متاسفانه ایشون دیروز عمرشو داد به شما 

نمیگم این اتفاق برا اینه که اینا ارزو داشتن بچه دار بشن نه چون خدای ما بزرگ ترازاین حرفاست که بخواد تلافی کنه اما گاهی  عزیزم  خوشبختی تو چیزایی هست که ما ازش غافلیم گاهی برخی چیزا به صلاحه ادما نیست بدون اینکه حتی خودشون بدونن علتشو اره من نمیتونم حس و حال شمارو درک کنم پس شرمنده ام اگر بابت ناراحتیتون شدم فقط میگم قدر داشته هاتونو بدونین  

ازته دلم براتون ارزو میکنم خیلی زود مامان یک بچه ناز بشین

😶😂