2777
2789
عنوان

خنده😂

84 بازدید | 10 پست
خنده دار ترین خاطره تون توی دوران مدرسه رو بگید 😂

چه با معلم یا مدیر هم کلاسی

تعریف کنید😂😂

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

مدرسه چقد خوب بود ولی هیچوقت استرس کنکور نذاشت خیلی خوش بگذرونم

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مدرسه چقد خوب بود ولی هیچوقت استرس کنکور نذاشت خیلی خوش بگذرونم

آره واقعا🥺

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

یه خاطره برا کلاس بقلی ما 

دبیر زمین شناسی مرد بود در کلاس قفل میشه بعد این اقا و ۴۰ تا دختر گیر میفتن گفتن بیچاره یه گوش کلاس کز کرده بود دخترا شلوغ کرده بودن و شوخی و مسخره

البتا کلاس ماهم دبیرستان یکی از بچه ها در رو زنگ تفریح قفل میکرد و رقص و جیغ تا موقعی که معلم میومد یه بارم در رو قفل کردیم معلم زیست میخواست امتحان میان ترم بگیره دیگه نتونست البته من خیلی آروم بودم این کارو بقیه انجام میدادن الان پشیمونم چرا منم شلوغ نمی کردم 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
یادش بخیر.اون موقعها اینقدر الکی میخندیدم که ازچشام اشک درمیومد درحالیکه واقعا چیز خنده داری نبود

ددقیقا 

یه خاطره برا کلاس بقلی ما  دبیر زمین شناسی مرد بود در کلاس قفل میشه بعد این اقا و ۴۰ تا دختر گ ...

😂😂

یه خاطره برا کلاس بقلی ما  دبیر زمین شناسی مرد بود در کلاس قفل میشه بعد این اقا و ۴۰ تا دختر گ ...

دقیقااین خاطره ازاین خاطره هایی بود که حداقل یک هفته بخاطرش میخندیدم تاجاییکه بچه ها منو میکردن زیر نیمکت تامعلم عصبانی نشده از خنده هام

دقیقااین خاطره ازاین خاطره هایی بود که حداقل یک هفته بخاطرش میخندیدم تاجاییکه بچه ها منو میکردن زیر ...

وای اره چقدر می خندیدم با یه کاره بچه ها