2777
2789
عنوان

بچه ها IQ هفتم

639 بازدید | 23 پست

چجوریه؟

برای تیزهوشان هست،دختر منم تیزهوشان میره

میخوام بدونم واقعا خوبه برای دخترم که هفتمه سمپاد هست؟

حاجی حال حال یه ایران بده،هر چی داشتیم و شکافتنش..🚶‍♀️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشتباه میکنی دخترتو فرستادی تیز هوشان امیدوارم بعدا به حرفم نرسی  دولتی خوبه نمونه ولی تیز هوشا ...

اتفاقا واقعا راضیم

شما چرا میگی؟

مشاور مدرسشون مگه نمیگه؟

خودم بد توام بد خوب نامرد ، بگو من دیگه چی دارم؟؟؟                                                     سوالات ذهن من : مادر شوهرا خواهر شوهرا مگه خوشبختی بچه و برادرتونو نمیخواید ؟ برای چی کرم میریزید تو زندگیشون ، مثلا جدا شن طلاق بگیرن بچه اتون افسرده شه خوشحال میشید ؟ خانومایی که با مردهای زن دار دوست میشید ، فازتون چیه؟دوست دارید اسمتون هرزه باشه؟ یا فکر میکنید زندگی ای که روی خرابه های زندگی یه نفر دیگه ساختید خوشبختی داره؟ نامادری هایی که بچه شوهرتونو اذیت میکنین یه کاری میکنین پاش از خونه ی پدرش قطع بشه ، نگران اون آهی که دنبال زندگیتونه نیستید؟ حتی اگر به خدا اعتقاد ندارید از کارماش نمیترسید؟ دنیا انقدررر بزرگ هست که جا واسه خوشبختی هممون داشته باشه

مشاور یا معلم مدرسشون میگه چه کتابی بگیره ولی امیدوارم زیاد سخت نگیرن که دخترت از درس زده بشه

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔
باید اون بگه ؟؟؟ آخه من هر سال میگیرم راضیم میخوام بدونم امسال خوبه براش

عزیزم من دهم وارد تیزهوشان شدم ، هر دبیری خودش میگه باید چه کتابی رو بخرید 

مثلا امسال دبیر ریاضی گفت کتاب تست نشر الگو رو بخرید

ما چون دبیرستانیم از هفت پیش کلاس داشتیم ، واسه گل دختر شما هم هروقت کلاس هاش شروع بشه خوده دبیرها میگن چی بخره ، اگه نگفتن هم ازشون بپرسه

خودم بد توام بد خوب نامرد ، بگو من دیگه چی دارم؟؟؟                                                     سوالات ذهن من : مادر شوهرا خواهر شوهرا مگه خوشبختی بچه و برادرتونو نمیخواید ؟ برای چی کرم میریزید تو زندگیشون ، مثلا جدا شن طلاق بگیرن بچه اتون افسرده شه خوشحال میشید ؟ خانومایی که با مردهای زن دار دوست میشید ، فازتون چیه؟دوست دارید اسمتون هرزه باشه؟ یا فکر میکنید زندگی ای که روی خرابه های زندگی یه نفر دیگه ساختید خوشبختی داره؟ نامادری هایی که بچه شوهرتونو اذیت میکنین یه کاری میکنین پاش از خونه ی پدرش قطع بشه ، نگران اون آهی که دنبال زندگیتونه نیستید؟ حتی اگر به خدا اعتقاد ندارید از کارماش نمیترسید؟ دنیا انقدررر بزرگ هست که جا واسه خوشبختی هممون داشته باشه
مشاور یا معلم مدرسشون میگه چه کتابی بگیره ولی امیدوارم زیاد سخت نگیرن که دخترت از درس زده بشه

دختر‌ من کلا خیلی به کسایی که بخوان از درس بزننش  توجه نمیکنه😂

عزیزم من دهم وارد تیزهوشان شدم ، هر دبیری خودش میگه باید چه کتابی رو بخرید  مثلا امسال دبیر ری ...

پس جدی میگن من نگیرم نه

چون ای کیو ۳۰۰ تومنه اگه میگن ما که نگیریم

عزیزم من دهم وارد تیزهوشان شدم ، هر دبیری خودش میگه باید چه کتابی رو بخرید  مثلا امسال دبیر ری ...

مرسی که گفتی گلم😀

تو خودت از سمپاد راضی بودی؟

اتفاقا واقعا راضیم شما چرا میگی؟

من دوتا از دوستام تیز هوشان بودن . یکیشونم دختر تیز هوشان بود  . همشون تنبل شدن . من قصدم گمراهی نیست ممکنه حرف شما درست باشه ولی میگم چرا 

چون فشار بهشون میوردن یکسریه کلاس های عصر نمیدونم ریاضی بزرگ تر از سطح کلاساشون یا نمیدونم پنجشنبه کلاس فوق العاده (تقویتی ن فوق العاده) نمیدونم روش تست زنیو فلان ....

انقدر خوندن و خسته شدن که یهو الان تنبلن کلا زده شدن . یکی از رفیقام که یه ضرب یکم سخت بهش بگی نیمتونه حل کنه از اون موقع هم ریاضیش ضعیف شد . گفتم فلانی چرا اینجوری شد(داشتم یه مبحثیو یادش میدادم از دانشگاه و دبیرستان) گفت  محمد من میرفتم تیز هوشان میرفتم کلاس تموم میشد ساعت 4 تا 6 کلاس بود هر روز بعد یه وقتا کلاسمون بیشترم میشد انقدر بهمون فشار اوردن(کلاسش ریاضی بود) میگفت انگار مغزم سوخته باشه اونجوری شدم 

ولی با هرکس که نمونه دولتی بوده صحبت کردم همه راضی بودن خودمم بودم نمونه دولتی خیلی عالیه فرقش اینه که دبیرای خوب دارن اکثر کسایی که هستن  ادمای خوبی هستن بچهه های درس خون هستن و با ادب و  پرسنل هم خوبن از لحاظ ادب و نیرو هاشون   

امیدوارم موفق باشه فرزندتون فقط خواستم تجربمو بگم قصدم نه تخریب بود نه چیزی  یا علی شب خوش