من دوتا از دوستام تیز هوشان بودن . یکیشونم دختر تیز هوشان بود . همشون تنبل شدن . من قصدم گمراهی نیست ممکنه حرف شما درست باشه ولی میگم چرا
چون فشار بهشون میوردن یکسریه کلاس های عصر نمیدونم ریاضی بزرگ تر از سطح کلاساشون یا نمیدونم پنجشنبه کلاس فوق العاده (تقویتی ن فوق العاده) نمیدونم روش تست زنیو فلان ....
انقدر خوندن و خسته شدن که یهو الان تنبلن کلا زده شدن . یکی از رفیقام که یه ضرب یکم سخت بهش بگی نیمتونه حل کنه از اون موقع هم ریاضیش ضعیف شد . گفتم فلانی چرا اینجوری شد(داشتم یه مبحثیو یادش میدادم از دانشگاه و دبیرستان) گفت محمد من میرفتم تیز هوشان میرفتم کلاس تموم میشد ساعت 4 تا 6 کلاس بود هر روز بعد یه وقتا کلاسمون بیشترم میشد انقدر بهمون فشار اوردن(کلاسش ریاضی بود) میگفت انگار مغزم سوخته باشه اونجوری شدم
ولی با هرکس که نمونه دولتی بوده صحبت کردم همه راضی بودن خودمم بودم نمونه دولتی خیلی عالیه فرقش اینه که دبیرای خوب دارن اکثر کسایی که هستن ادمای خوبی هستن بچهه های درس خون هستن و با ادب و پرسنل هم خوبن از لحاظ ادب و نیرو هاشون
امیدوارم موفق باشه فرزندتون فقط خواستم تجربمو بگم قصدم نه تخریب بود نه چیزی یا علی شب خوش