من تجربه خودمو میگم با بچه پنج ماهه عمل کردم به شدت سخته تامیای یکم بخوابی استراحت کنی بچه ات بیدارشده نمیتونی سرتو بیاری پایین، شیردادن سخت میشه مجبوری سرتو پایین بگیری حداقل سینه روبذاری دهن بچه ودوباره سرتو بگیری بالا ، اگر بچه ات عادت داره درازکشیده شیربخوره دیگه بدتر چون نمیشه به پهلو بخوابی مگراینکه به پهلو درازبکشی وسرت رو بچرخونی روبه بالا واینجاس دیگه نمیبینی بچه رو، شیر هم بپاشه توصورتش نمیفهمی😄😄😄😄ترس ضربه خوردنش دیوونه ات میکنه سنگینی بغل کردن بچه ، دلت کباب میشه نمیتونی بچتو بغل کنی زجه بزنه میگی بغلش کنم هرچی باداباد واینچیزاس که باعث میشه مراقبت از عمل بیاد پایین وممکنه نتیجه ی بدی بده من خودم یه پنج روزه عمل کردم وپشیمونم حالا دیگه نمیدونم یک ماه دیگه نظرم چیه
من کلی غذا فریز کردم وخونه رو تمیزومرتب کردم وفقط مشکلم بچه بودم
ولی اگر کمکیتون زبرووزرنگ باشه برابچه ،باز کمتراذیت میشید ،یه چیز دیگه من بچه ام لزصبح تاعصر که پیشش نبودم دیوونش کرد نبودم انگارشوک بود دوروز درست حسابی نخوابید وهی گریه میکرد چون به بو وسینه ام عادت داره وصبح تاعصر فقط شیرخشک خورد خیلی اذیت شد
سختیاشو باجزییات گفتم که بدونید چه خبره ولی خودت حالت خیلی خوبه وانگار نه انکار که عمل کردی