2777
2789

من تو یه شرکت دولتی کار میکنم ۲۰روزسرکارم۱۰روزمرخصی 

یکی از اشناها  چن وقتی بود ک بیکار بودزنوبچشو اورد خونم ک یه کاری کن بیام سرکار اونجا پیش خودت ..منم ازدل صافم بعد کلی روانداختن ب  همکارام تا راضیشون کردم اوردمش سرکار..تو این دوماهی ک اومده سرکار هرروز بعدازاتمام کار لباس میپوشید و بیرون میرفت چندباری هم بهش پول قرض دادم گفت میخوام بفرستم واسه زنوبچم پول نون خریدن هم ندارن تو خونه ..تا اینکه دیروزاولین حقوقش رو بهش دادن سه تومن ازحقوق رو گذاشت تو یه کارت پیش خودش مابقی رو انتقال داد واسه خانم بهش گفت این کل حقوقمونه خودت برنامه ریزی کن هم قسطا رو باهاش رد کن هم خرجی خونه دستت باشه .بعدکار اومد لباس عوض کرد و با یکی سر قیمت داره بحث میکنه گفتم جریان چیه گفت میخوام برم پیش یه نفر دارم چونه میزنم باهاش کمتربگیره ...هرچی باهاش صحبت کردم ب زنت خیانت نکن گناه داره اون زن پاک و نجیبیه.نکن این کارو باخودت و زندگیت .این پولی رو ک میخوای بدی ب اون داری از حق زنوبچت میزنی اصلا انگار ن انگار کو گوش شنوا..رفت وقتی برگشت دیگه باهاش حرف نزدم نفرت پیدا کردم ازش ..حالا موندم چیکار کنم با این ادم پست وبیغیرت .اگه ب زنش بگم زندگیشون ازهم میپاشه .اگه نگم بعد خواه ناخواه میفهمه اونوقت ازچشم من میبینه همه چیو ک میدونستی و نگفتی ..بخدا از دیروز تا الان سر درد دارم میمیرم  حوصله هیچ کسو ندارم اینجا مطرح کردم چون هیچ کسی هیچ شناختی از دیگری نداره مثل یه خانواده ایم کنارهم ک همدزگه رو نمیشناسیم اما پای دردودل همدیگه نشستیم و گوشمیدیم شما یه راهی جلوپام بذارید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ادم پستی

مث سگ از خونت بندازش بیرون

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

بچسب به زندگی خودت 

برات مهم نباشه 

خیانت ها زیاد شدن میدونم،اما تو باید بیشتر از هر چیزی حواست بع زندگی خودت باشه.

ندیده بگیر 

ارتباطات رو باش کم کن 

زنش هم فهمید تو خودتو بی خبر نشون بده اگه الانم بگی هم حمله میکنن به خودت 

فردا اینا از هم جدا شن میگن تو بینشونو بهم زدی.....

بیخیال شو بنظرم

به شما چه ربطی داره مگه شمارو تو قبر اون میذارن

اگه خدایی نکرده مورد مشابه براتون پیش بیاد حق میدین ب نفری ک هطلاع داره و بهتون نگفته بخاطر همین حرف ک کسی رو تو قبر کس دیگه نمیزارن؟؟

به شما چه ربطی داره مگه شمارو تو قبر اون میذارن

چه ربطی داره

خب انسانه از بد بودن و ظلم کردن یه نفر ناراحت نشه؟

بگیم منو تو قبر اون نمیزارن و خلاص؟

خب این بی مسولیتی باعث شده هرچی دیدیم هیچی نگفتیم مملکت شده دزد بازار

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
اگه خدایی نکرده مورد مشابه براتون پیش بیاد حق میدین ب نفری ک هطلاع داره و بهتون نگفته بخاطر همین حرف ...

اگر خانوادم باشه نه ولی اگه غریبه باشه آره برای چی باید توی زندگی من دخالت کنه

چه ربطی داره خب انسانه از بد بودن و ظلم کردن یه نفر ناراحت نشه؟ بگیم منو تو قبر اون نمیزارن و خلاص ...

به ایشون که ظلم نکرده

شما اجازه نداری برای کسی تعیین تکلیف کنی

اتفاقا مملکت ما به خاطر همه چیز های اجباری و دخالت کردنهای بیجا توی همه چی مردم به گند کشیده شده

ادم عوضی با حرف درست نمیشه فقط یواشکی کارشو میکنه پس بهتره هر جا فهمیدی طرفت عوضیه حذفش کنی

بله و چ بهتره ک زودتر ادم بفهمه..1 سال از زندگی مشترک بگذده خیلی بهتره تا عمرو جوونیتو بزاری بعد خیانت ببینی