2777
2789
عنوان

معده عصبی یا اعصاب معده ای؟!!!

132 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

من چندین ساله دچار یه جور علایم عجیب معدم

مثلا ترشح اب دهان بعد خواب 

داخل خوابم نیست بعد خوابه 

انگار یه چیزی تو گلومه حالم بد میکنه میخوام تف کنم

و نشانه های دیگه 

اصلا نمیدونه کسی چی ب چیه

ولی این چن سال اخیر خیلی رو اعصابم تاثیر گذاشته طوری که زود عصبی میشم زود ناراحت میشم خیلی زود رنج شدم

انگار خودم نیستم

تو اینترنت سرچ کردم میگه معده درد عصبی 

که استرس بگیری معدت درد میگیره

ولی من اینجوری نیستم

فقط زود عصبی میشم و زود رنج

نمیدونم از چیه واقعا خسته شدم

کسی میتونه یخورده راهنماییم کنه

مرسی

مامان من یه مدت اینطوری شده بود 

مشخص شد تنبلی معده داره 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعصاب معده دارم از۱۳سالگی الانم۱۸سالمه

یکم عصبی شم فوری معدم دردمیگیره انقدک گریم میگیره و بعدش میجوشه اسید معده تاحلقم میاد

ببخشید بعدشم اسهال تاچن روز

اگه همون موقع برم دکتر یه لیوان پر شربت معده میریزه و اون امپولی ک قراره بزنن رو میریزه رو شربت تولیوان.بخوردم میده درس میشم

واگه نرم ک چن روز درددارم 

تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم،   خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت  
عه میشه نشونهاشو بگی کامل لطفا

احساس می کرد یه چیزی شبیه حباب تو گلوش هست 

برگشت اسید و... 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
غذای خاصی بخوری ورم میکنه؟

من کرونا گرفته بودم زد به معدم داغون کرد 

همش خلط دارم سردرد دارم بیحال میشم زود 

همشم گوشم گرفته بخاطر مخاط معده کلا رفلاکس معده دارم

مَن بِ قُربآنِ خُدآ چون کِ مَرآ غَمگین دید بَهرِ خوشحآلیهِ مَن دَر دِلَم اَندآخت طُ را...
میشه از مادرتون بپرسی بعد ازینکه از خواب بیدار میشد آب از دهنش میومد؟ یا ن

مادرم پیشم نیست 

کرونا داره تا اطلاع ثانوی نمی تونم برم پیشش