2821
2789
عنوان

😭😭خارج رحمی

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 36 پست
خداروشکر عزیزم من چون تاپیکات دنبال میکنم حدس زدم اون دکتر اشتباه تشخیص داده آخه من خودم خارج رحم با ...

ممنون عزیز دلم قربونت برم مهربون .خدا به دل پاکت هرچی میخوای زود زود زود بده ❤❤❤🥰🥰🥰😍😍😍😍😘😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیز دلم قربونت برم مهربون .خدا به دل پاکت هرچی میخوای زود زود زود بده ❤❤❤🥰🥰🥰😍😍😍😍😘😘😘 ...

خداروشکر عزیزم بسلامتی ان شاءالله 🥰😍😘😘

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏
علائم چی بود اسمانی جانم؟

عزیزم من بتام خیلی دیر مثبت شد و اینکه کم کم بالا می‌رفت دیگه لکه بینی افتادم رفتم سونو گفت هیچی تو رحمت نیس احتمال زیاد خارج رحمیه فرستادم سونو واژینال معلوم شد تو لوله راستمه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏