2821
2789
عنوان

😭😭خارج رحمی

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 36 پست
عزیزم احتمالش زیاده که خارج رحمی باشی.فورا برو سونو واژینال.تشخیص بدن .اگر خارج باشه باید سریع عمل ک ...

بعد دوسال و نیم اقدام 😭😭

بخدا هیچ هسی برام نمونده 😭😭

از مطب با گریه امدم بیرون 😭😭😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم زود برو و جنین رو دربیار ک خدایی نکرده واست خطرناک نشه

منم اردیبهشت ماه رفتم سونو ان تی با کلی شوق و ذوق دکتر گقت جنین مرده س انگار ی پارچ آب یخ ریختن رو سرم 

خیلی حالم بد بود درد روحی و جسمی زیاد کشیدم 

الان د‌وماهه اقدامم امیدوارم خدا بهم نظر کنه و اینبار سالمشو بده

انشالله شمام چندماه دیگه میری اقدام و زود زود باردار میشیبحق صاحب این ماه 

زندگی‌با وجود تموم مشکلات و سختیاش جریان داره 

چاره ای جز تحمل نیست 

خودتو بسپار ب دستای پر قدرت خدا 

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

عزیزم زود برو و جنین رو دربیار ک خدایی نکرده واست خطرناک نشه منم اردیبهشت ماه رفتم سونو ان تی با کل ...

بخدا کافر شدم .این همه ذوق و شوق این همه خوشحالی خانواده ها 😭😭😭با خودم میگم یعنی خدا دلش به حاامون نسوخت این خوش حالیا رو ندید😭😭😭

بخدا کافر شدم .این همه ذوق و شوق این همه خوشحالی خانواده ها 😭😭😭با خودم میگم یعنی خدا دلش به حاامو ...

عزیزم من مامانم سرطان داره وقتی شنید بچم مرده میگفت شیمی درمان نمیرم اینقد ک ناراحت بود

همبشه جای شکرش هست

بعد سقط رحم گرمه و زود باردار میشی 

نگران نباش عزیزدلم

من حالت رو درک میکنم کاملا میدونم چقد سخته

ولی قوی باش 

قراره ب زودی مامان ک فرشته کوچ‌لو بشی باید خیلی قوی باشی

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

هنوز نوبتم نشده گلم منتظرم😰😰😰😰

سلام گلم بهتری؟

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏
سلام گلم ممنونم دیروز سونو انجام دادم بهم گفت تشخیص اون دکتر اول اشتباه بوده حاملگیم درسته شکرخدا 😍 ...

خداروشکر عزیزم من چون تاپیکات دنبال میکنم حدس زدم اون دکتر اشتباه تشخیص داده آخه من خودم خارج رحم باردار شدم قبلاً علائم شما مثل من نبود 

چند هفته بودی عزیزم صدای قلبشو شنیدی؟

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792