لیندا87 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 117 عنوان رمانی که... 548 بازدید | 11 پست سلام 🙂رمانی میشناسین که دخترا توش پلیس باشن یا مثلا از این رمانای کلکلی میشناسینرمان های پلیسی عاشقانه (دخترا پلیس باشن)یا مثلا دخترا یه *اکیپ* باشن؟؟؟؟؟؟ هر چقدم به خودت برسی باز به من نمیرسی 1400/06/14 | 19:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205851 دژکوب وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99090 نوچ وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25739 اسمش یادم نیسمحیا بود و حامیدوتاشون پلیس به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
آلمامممممممم عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 3613 ی رمان داشت انید ۸۰ ۸۰اسمش یادم نیس ولی پلیسی بود اسم شخصیت مردش حامی بودزنه یادم نیسهمونچیزیه که میخایسرچ کن گوگل شاید اوردو عمارت وحشت هم خوبه درباره ی اکیپ سه نفره دختره اما ی کوچولو ترسناکه اگه اشتباه نکنم بازم اینم انید ۸۰ ۸۰ هستش بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
الی__جووون عضویت: 1400/02/14 تعداد پست: 8106 رمانی که دخترا توش اکیپ باشن مثلا کلاه داران دانشجوهای شیطون قرار نبود دختره پلیس باشه یه رمانی بود بنظرم آقای مغرور خانم لجباز یک تو آزردی مرا... یک جهان شادم نکرد
لیندا87 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 117 رمانی که دخترا توش اکیپ باشن مثلا کلاه داران دانشجوهای شیطون قرار نبود&n ... رمان آقای معرور و خانم لجباز فوق العاده است هم جلد یک هم دو اتفاقا نویسندش بقیه داستان هاشم عالیه👌👌👌👌 هر چقدم به خودت برسی باز به من نمیرسی