2777
2789

خیلی کم بود خودش جذب شد کاری نکردم نه شیاف نه چیزی . فقط رعایت کردم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به من شیاف دادن و استراحت ولی بنظر من استراحت کن که دفع شه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خیلی کم بود خودش جذب شد کاری نکردم نه شیاف نه چیزی . فقط رعایت کردم

چیکار کردی چجوری رعایت کردی

زندگی ... پانتومیم هست...حرفت را به زبان بیاوری.....بااااااختی🖤🖤🖤
استراحت مطلق۳۰روز  استفاده از قرص و دارو شیاف نداشتن استرس

آخه برا من دکتر سونو گفت یکم بزرگه

من دارم خونریزی داشتم سونو دادم گفتن هماتوم داری پروژسترون مصرف میکنم و لکه بینی قهوه ای زیاد حتی یکی دو بار خونریزی قهوه ای داشتم ولی بعد از هر سونو هماتوم کوچیک تر شد دکتر گفت داره دفع میشه اگه قهوه ای باشه خوبه نشونه دفعه

چیکار کردی چجوری رعایت کردی

من پسرم کوچیکه بغلش نکردم زیاد سرپا نموندم راه زیاد نرفتم و...

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من دارم خونریزی داشتم سونو دادم گفتن هماتوم داری پروژسترون مصرف میکنم و لکه بینی قهوه ای زیاد حتی یک ...

من جمعه خونریزی کردم لخته خون هم اومد..امروز رفتم سونو ان تی گفتن بچه سالمه..فقط هماتوم داری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز