2777
2789
عنوان

شرم کنید! 💙

168 بازدید | 10 پست

این مجموعه ای از دلنوشته های آیسو احتشام(اینجانب:/)است.

لطفا پستی درج نکنید:)💙

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو جون بخواه اصلا

من از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ، کس نمیگیرد بدین بالا نشینی ها  در راه شناخت دین هستم و تیکرم برای اونه ( دیدن این فیلم جرم است) رو حتما ببینید خواهرانه بهتون پیشنهاد میکنم من اصلا مذهبی نیستم من فقط به خالقم معتقدم انقدر درگیر پول جمع کردن شدیم که داشتم فکر میکردم چند نفرمون امام حسین و به سکه ی طلا میفروشیم!!! فرق ما با مردم جاهل اون زمان چی هست؟ نیاز جنسی داری؟ امکان ازدواج نیست؟ هر منطقی میگه یه طوری باید تخلیه ش کنی یا این ک عذاب بکشی، خدا تو قرآن میگه تو پاکدامن باش من تو رو از درون بی نیاز میکنم، آقا مگه من درون تو اون میل جنسی رو نذاشتم؟ خودم میدونم چطوری تو رو آروم کنم اگه عفیف باشی🤗 دوست داری همسرت پاکدامن باشه در آینده؟ خدا تو قرآن میگه خوب ها رو نصیب خوب ها میکنم بد ها رو نصیب بد ها، اگه میخوای شوهرت یا زنت عفیف باشه، باید خودت پاک باشی، نمیشه همه چرخ هاتو بزنی بگی بعد ازدواج همه رو قیچی میکنم😉کاربری قبلا دست دو نفر بوده و من سومی هستم 😇💐

تـمامی تان یک مـشت خطـاکار هسـتید کـه سر خود را زیـر برف نموده ایـد

نقـاب شرم را بـر پوسته ی بی حـیایی کشیـده اید و نمیفـهمید کـه با این یـاوه گویی هـا بـه جایی نخـواهید رسـید!

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳

شهرِ کلمات،

غرقِ سکوتِ بلندِ قضاوت،

حنایِ خوبی‌رو، به قناریِ بدی، تبدیل می‌کنه و از یه شهر زنده،

تپه‌ی خاکستر می‌سازه...!

و یه دیدِ خوب از سادگی،

سردی آدم‌ها رو پای قلب مهربونشون می‌نویسه و سرسبز میشه...!

آدم‌ها، ریز‌به‌ریزِ زندگی‌رو، می‌سوزن؛

فکر می‌سازن و عقیده می‌تراشن؛

و سبز میشن...!

و تک‌به‌تک‌شون، شهرِ سبزِ سوخته‌ای از جنس هم هستن...

نزوای کوه ستبر، بی‌صدا، بغل گرفته است آسمان شهر را و گویی سپهر از باب‌ غم اوست که جامه‌‌ی یک‌دست تیره به تن کرده.

اما درخت، یاقوت‌های دلربایش را به رخ فلک می‌کشید و کوه، به تماشا نشسته بود تا درخت، در مقابلش درس پس دهد؛ و چنین بود که درخت، استواری را از او آموخت. استواری که توان مقاومت می‌داد تا بگذرد از دوزخ زمستان و پائیز.

واخر سلطنت تابستان و گرما بود. هر از گاهی نسیم‌های خنکی می‌وزیدند و گویی هرکدام همچو قاصدکی پیغام آمدن پائیز را می‌دادند‌. آری! پائیز سوار بر قطاری با یک‌ ساعت تأخیر در حال آمدن بود. آن‌گاه بود که درخت خواست اندکی سبک شود از این برگ‌هایی که کنگر خورده و لنگر انداخته بودند. حقا که دلش تغییر می‌خواست و از این جبر همیشه صرفاً سبز ماندن بریده بود. برگ‌ها نیز حریص و آزمند آن شدند که طبیعت لباس نارنجی‌اش را برتن کند و کوله بارش را ببندد و چمدانش را به دست بگیرد، تابستانی که قصد وداع با آنان را نداشت. درخت، داغ بود، نمی‌فهمید! سرش را در برف فرو کرده بود و آزادی می‌خواست و حقا که پائیز بهانه بود؛ درخت از برگ‌ها خسته شده بود.

دلم می‌خواهد دوستت داشته باشم

اما...

هروقت به تو فکر می‌کنم، به خودِ خودِ تو

حالم به هم می‌خورد!

از وجودت، از بودنت؛ از بودنی که

جز جسمت نبود...

جسمت اینجاست...

اما، خودت میان انبوهی از درد

رها شده‌ای

مرده‌ای،

زیر انبوهی از خود نبودنت...